Ako zistiť, či snímač je pripojený k radiču, alebo nie?

N

narithota

Guest
Ahoj IAM meranie vákua pomocou vákuových snímača a zobrazením na ovládači. Pre 0V = 10bar, 1V = 20bar, 2V = 30bar,. . . 9V = 90bar, 10V = 100bar Keď som odstránil snímač regulátora je zobrazené 10 bar (0V) na displeji. Ako to urobiť, keď som odstránil z čidla regulátora sa má zobraziť "SENSOR OPEN". Ako zistiť počasie snímač je pripojený k radiču, alebo nie. S pozdravom naria

Môžete použiť typ snímanie prúdu, pretože po vybratí senzoru, okruh je otvorený, a tam žiadny prúd. Je to len nápad, ale pre lepšiu odpoveď, môže nám dať viac informácií o senzora a okruh vôbec! Ide! PS: Ospravedlňujem sa za moje zlá angličtina. : Roll:

Myslím, že dôvod jeho predstavenia 10bar, aj keď jeho odstránenie je vzhľadom k plávajúcim vstupu. Mám na mysli, keď u odstránenie čidla, I / P regulátora je floating.just ju na nejakej úrovni, a use.i znamená, keď sa u odstránenie čidla, je Shude sa vytiahol na zero.At Zároveň si môžete prečítať hodnota 0 a zobrazí sa správa.

Dobrý deň Ďakujem za odpovede Tu sa používa odpor mostíka. Vo 4 odporcovia dva odporcami sú konštantné jeden resister je premenná "R" a ďalšie odpor je vlákno (70ohms). Tieto vlákna dobre udržiavanej vo vákuu. Sme Appling 5V do obvodu, v závislosti na vákuové žiarovky "R" a zmeniť. Most výstupu je daná k zosilňovaču. Snímacia hlava obsahuje len vlákna. S pozdravom naria

By ste mali byť schopní pridať pull-up rezistor na výstupe snímača. Po vybratí senzora, bude ťahať vedenie až k napätiu, ktoré zodpovedá na niektoré unreallistic tlaku. Potom mikrokontrolér bude interpretovať ako OPEN. Vždy som niečo také urobiť pre termočlánok.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back