Ako zabrániť zemný slučky účinok

G

glias

Guest
Zdravím všetkých, mám otázku týkajúcu sa preferencií DPS na trase signálu, ktorý pochádza z čidla. Snímač má dva drôty pre každý detektor je bunka (IR fotovodivý snímač s 8 samostatných článkov: znamená, že každá bunka má dva drôty), jeden z tohto olova musí byť pripojený k zemi svojho zosilňovače dosky, a druhý je pripojený signál na vstup do jednej definitívne vstupu predzosilňovača. Zaujímalo by ma, čo je najlepší spôsob, ako minimalizovať hluk a spoločnú slučku. Má umelé krajiny povoliť, aby sa minimalizovalo zemný slučku? (Pretože znižuje induktívne a odporový efekt)? alebo je lepšie mať dva vodiče (PCB stopy) na doske a potom pripojte do jedného bodu do roviny GND? Myslím, že budem mať viac crosstalk so spoločným umelé krajiny, ale tiež nechcem, aby slučky efekt s párom drôtov (s tou, ktorá je zem). Pozri priložený súbor. ide.

V zobrazenom obvode nie je dôvod slučka je tvorená tak dlho, kým sa senzory sú izolované. Ale v obvode nie je ovplyvnenie usporiadanie zobrazí na fotografie vodivé typu snímača.

Dobrý deň, díky moc za vaše odpovede. Áno, máš pravdu, som nemal ukázať skreslenia fázy detektora. No ja som si istý, že som pochopil správne zemniace slučky účinok: Pre mňa je zemný slučky vznikajú, keď tam je rozdiel napätie medzi dvoma bodmi, ktoré sú zvyčajne na rovnakej úrovni napätia. Vzhľadom k tomu, trať PCB majú osobitné šírku a dĺžku (napr. 2SD riešením, krajina je jednoducho skladba dps) produkovať odpor a indukčné účinky. Doska umelé krajiny umožňujú znížiť tieto účinky, a preto je zlepšiť "zemný slučku", ale zvyšuje presluchov účinok, pretože tok prúdu v rovine GND. Neváhajte ma opravte, či sa mýlim ...

Hej kámo! Mali by ste vedieť, že analógové a digitálne krajiny by bytosť odpovedať spoločne na jednom mieste! Ak zápas je z každej strany obvodu, budete mať (Impedancia, hluk, atď) problémy! S pozdravom Goldsmith

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back