Ako zabrániť antény vplyv na usporiadanie?

E

ee484

Guest
Ahoj, všetky. Aby sa zabránilo antény vplyv na moje dispozície, idem na miesto diódy v prednej časti brány pripojených externých vodičov. Navrhol som diódy, rovnako ako ESD, welldiode a podkladu dióda. Avšak, niektorí ľudia mi len dióda substrát je dobré pre tento účel. Prečo? a chcel by som vedieť, ako sa robia ostatní, aby tento problém vyriešiť? žiadne lepšie riešenie? výhody a nevýhody? Vďaka, Bee .........

Dobrý deň! Môžete znížiť kovové plochy alebo zvýšenie poly (gate) oblasti. Ü - Al

[Quote = acbalbason] Ahoj! Môžete znížiť kovové plochy alebo zvýšenie poly (gate) oblasti. Ü - al [/quote] Dobrý deň, stále je uplimit pre poly blok, aby nedošlo k porušeniu tohto pravidla poly anténu, musíte oddeliť poly prsta a kontaktovať s kovom.

Anténa účinok pochádza z interného spracovania v zlievarni. všetko, čo je potrebné, je, aby sa zabránilo rozdiel poplatku v ľubovoľnom brány oxid. V 0.18um technológie uzol, budete potrebovať len rozdiel potenciálov z 11 voltov začať efekty vyvolávajúce poškodenie, ako je dlhodobá spoľahlivosť a zodpovedajúcu kompenzáciu. Takže žiadne jednoduché dióda bude stačiť. Napätia sú tu oveľa nižšie, než ESD udalosti. Niektoré nákresy, ako sú aktuálne zrkadlá (kde je brána pripojená k záťaži), sú automaticky chránené, že odtok spojenie, takže to čo najskôr (napr. na kov 1). Rovnaká obvody pásmom, sa Bipolars pripojiť až k bráne už v procese, je to možné, potom je dióda chránená.

[Quote = ee484] Ahoj všetci. Aby sa zabránilo antény vplyv na moje dispozície, idem na miesto diódy v prednej časti brány pripojených externých vodičov. Navrhol som diódy, rovnako ako ESD, welldiode a podkladu dióda. Avšak, niektorí ľudia mi len dióda substrát je dobré pre tento účel. Prečo? a chcel by som vedieť, ako sa robia ostatní, aby tento problém vyriešiť? žiadne lepšie riešenie? výhody a nevýhody? Vďaka, Bee .........[/quote] Ahoj ee484 anténa dióda je určite riešením pre anténu efekt. Ale rovnako, či je možné prejsť na vyššiu kovu na krátku vzdialenosť tam, kde je anténa Súčasťou prenájmu pravidlo porušené (diskontinuita je jednoduchý spôsob, ako odstrániť anténu porušenie). ide o Brittoo

[Quote = Colbhaidh] Anténa účinok pochádza z interného spracovania v zlievarni. všetko, čo je potrebné, je, aby sa zabránilo rozdiel poplatku v ľubovoľnom brány oxid. V 0.18um technológie uzol, budete potrebovať len rozdiel potenciálov z 11 voltov začať efekty vyvolávajúce poškodenie, ako je dlhodobá spoľahlivosť a zodpovedajúcu kompenzáciu. Takže žiadne jednoduché dióda bude stačiť. Napätia sú tu oveľa nižšie, než ESD udalosti. Niektoré nákresy, ako sú aktuálne zrkadlá (kde je brána pripojená k záťaži), sú automaticky chránené, že odtok spojenie, takže to čo najskôr (napr. na kov 1). Rovnaká obvody pásmom, sa Bipolars pripojiť až k bráne už v procese, je to možné, potom je dióda chránená. [/Quote] Mám problém, o tom, že dióda je pripojiť sa k bráne a veľký kus kovu, to chrániť bránu, keď kov lept vlastné breakdown.This prierazné napätie je malé v porovnaní s rozdelení oxidu napätie hradla tak je oxid protected.My problém je, že keď to prierazné napätie je tak malé, ako kov u pripojenia k dióda leptaný? kovov leptaním potrebuje veľké napätie!

Kovové rie potrebuje veľké napätie s ohľadom na oplatku ako celok. Na tomto oblátky niekoľko tisíc brán (kondenzátory) všetky (najmä z hľadiska nabíjania) zapojených paralelne, na jednej strane na oplatku a jeden k plazme. Napätie je distribuovaný cez tieto kondenzátory a nakoniec je veľmi malý. Hlboko pod úrovňou, kde by mohlo dôjsť k poškodeniu - a to aj pre 65nm technológiu brány. Plazmové indukovanej poškodenia dochádza iba v prípade, že je lokalizovaná bez jednotného plamsa, ktorý spôsobuje lokálne rozdiely v indukovanom starosti, a tak prúd.

OK, myslím, že som si to, čo robí váš komentár mean.The veľké napätie, ktoré v Rie je veľká, ale ako celok na celú oplatku, keď je špecifická pre jednu malú časť z toho, že napätie je nízke.

opraviť anténu porušenie pravidiel je prechod nižšia kovu na krátke vzdialenosti vysoké kovové spojenie.

Ahoj u možno umiestniť n + difúzie, ktorý je pripojený k bráne cez analayout ide m1

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back