Ako začať Verilog, ktoré HSPICE

S

sj95

Guest
Vážení: Mám problém pre simuláciu jednoduchého súboru Hipíci. Keď kliknem na simuláciu, výsledok vždy mi ** Chyba ** Pri Verilog, zariadenia na spracovanie: CML súbor neexistuje Prečo? Aké chyby sa vykonáva ma? Mohol by ste mi pomôcť? Díky moc. Súbor SP: * Titul: .. Jednoduchá Verilog HDL-odporu resistor.va možnosti post = 1 1 0 X1 odporu R = 1 1 0 1 VS VS DC 0 10 1 koniec va súboru: .. / / Jednoduchá odporu ` zahŕňajú "disciplines.vams" Modul odpor (p, n), parameter R = 1,0 od (0: INF), elektrické p, n, analógové I (p, n)

Dobrý deň, skontrolujte, či sa u danej funkcie v licenčnom súbore. Funguje to dobre. Vďaka

Skontrolujte, či máte "HSP_HDL_PATH" premenné prostredia vo vašom okolí seetings.

[Quote = sj95] Vážení: Mám problém pre simuláciu jednoduchého súboru Hipíci. Keď kliknem na simuláciu, výsledok vždy mi ** Chyba ** Pri Verilog, zariadenia na spracovanie: CML súbor neexistuje Prečo? Aké chyby sa vykonáva ma? Mohol by ste mi pomôcť? [/Quote] Myslím, že je nedostatok funkcie hspiceva v licenčnom súbore, takže nie je možné zostaviť. VA model alebo jednoducho nemáte zostavený tento súbor pred spustením simulácie. ide o

Ak lis spis HSP-vacomp: LIC: Žiadny takýto prvok neexistuje

Mám "hspiceva" vo svoj licenčný súbor, ale v mojom lis súboru som si: ". HSP-vacomp: HSP-vacomp: Spustenie Verilog-kompilátor pre'...' HSP-vacomp: Synopsys HSPICE Verilog-verzia kompilátora 1.60.802.081208 HSP-vacomp:., Copyright (C) 2008 Synopsys as Všetky práva vyhradené HSP-vacomp:. HSP-vacomp: LIC: Release hspiceva token (s) HSP- vacomp: LIC: Funkcia hspiceva nebol nájdený "Čo robím zle?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back