Ako začať s ARM

R

rujchai ung

Guest
Mohol by niekto prosím pomôcť? Naozaj chcem vedieť a učiť sa. : Oops:

Čo chcete v ruke? Hardvér alebo softvér? Vist www.arm.com stránky, sťahovať niektoré materiály. Dajte mi vedieť v jednotlivých od U. S pozdravom Poli Kitt

Niečo zvláštne, ak u potrebovať U mňa môžete opýtať .. Poznám ARM veľmi dobre. S pozdravom Poli Kitt

Poli Kitty: Chcem, buď hardvér alebo softvér. Pre hardvér, hľadám lacné štartovaciu sadu doska spojené s vývojom softvérových nástrojov, aby som mohol hrať sa s ramenom, rovnako ako to, čo môžeme robiť s STK500 pre AVR od Atmel. V prípade softvéru, hľadám IDE pre ARM, ktoré som si prax na kódovanie, simuláciu a ladenie.

[Quote = rujchai ung] Poli Kitty: Chcem, buď hardvér alebo softvér. Pre hardvér, hľadám lacné štartovaciu sadu doska spojené s vývojom softvérových nástrojov, aby som mohol hrať sa s ramenom, rovnako ako to, čo môžeme robiť s STK500 pre AVR od Atmel. V prípade softvéru, hľadám IDE pre ARM, ktoré som si prax na kódovanie, simuláciu a ladenie. [/Quote] Atmel ARM nie je to isté ako Atmel AVR!

[Quote = rujchai ung] Poli Kitty: Chcem, buď hardvér alebo softvér. Pre hardvér, hľadám lacné štartovaciu sadu doska spojené s vývojom softvérových nástrojov, aby som mohol hrať sa s ramenom, rovnako ako to, čo môžeme robiť s STK500 pre AVR od Atmel. V prípade softvéru, hľadám IDE pre ARM, ktoré som si prax na kódovanie, simuláciu a ladenie. [/Quote] To je veľká Hardware okruh .. U potrebujú komunikovať so mnou saparatelly .. U mňa môžete dostať na [email ] navya_prakash@yahoo.com [/email], ide Poli Kitt

U zaujíma ARM7 a ARM9, alebo ARM11? Dajte mi vedieť, ur coments pozdravom Poli Kitty

Dalo by sa použiť GameBoy zálohu taky! : O jadro systému GBA je ARM7TDMI, takže ak máte: - GameBoy zálohu - flash kit - Flash karty ( http://www.gbax.com/ napríklad), môžete Nájdete tu kompletná štartovacia sada s farebným LCD displejom, zvuk, joystick, atď .. GBA použiť rameno kompilátory, prekladač gcc atď. >> www.ngine.de Ak budete potrebovať viac info: www.gbadev.org dúfam, že to pomáha! :)

[Quote = rujchai ung] Chcem hardvéru alebo softvéru. [/Quote] Môžete zvážiť hodnotiteľa 7T od ARM, to je low-cost hodnotenie platformy. Pre vývojové prostredie, môžete zvážiť použitie nástrojov GCC, alebo si môžu vyskúšať eval verzia z ARM.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back