Ako začať DSP prácu?

P

Picstudent

Guest
Ahoj mám MATLAB so sebou, pár kníh o MATLAB a DSP, a niektoré Microchip dsPIC radič vzoriek. a ICD2 k PROGRAM dsPIC. Som reasonabily zvuk v práci MCU, ale nové DSP. Akékoľvek jednoduché projekty, ktoré môžem začať s vyššie uvedenými využívať zdroje bude možná so mnou? Prosím sprievodca picstudent

DSP programovania je úplne odlišné od programovania mikrokontroléru. DSP je určený na výkon účinnej matematické operácie. Ak pracujete dsPIC tj 16 bit DSP, potom by ste mali vedieť, Q15 pevný bod aritmetiky. Ak chcete začať s, 1. Napíšte program, nájsť odmocnina z konečnej číslo. 2. Zapíšte program pre kĺzavý priemer filtra m koeficient. a n kohútiky. ......................................... Tiež sa snaží realizovať DSP algoritmov v pevných aritmetika bodu. To určite vám chuť DSP. Dá sa použiť DSP presne tak, ako vysoké rýchlosti mikrokontroléru. Ale myslím, že v takýchto prípadoch je moc DSP nepoužíva efektívne. Výber DSP / MCU je závislá na aplikácii a napríklad programátor zručnosti. Zvyšok je rovnaký. Užite si Nandu

Ak pracujete na dsPIC33 16-bitov zariadenia, je nutné navštíviť mojej webovej stránky [URL = "http://www.sim2lab.com/"] www.sim2lab.com [/URL] Tu môžete nájsť dobrý nástroj pre vývoj vstavaných systémov v Simulink pre dsPIC čipy. SIM2LAB dsPIC33 Cieľová Blockset ponúka cenovo výhodné riešenie pre rýchle vytváranie prototypov. Môžete si tiež vytvoriť vlastné GUI (Graphical User Interface) pre ukladanie dát / monitoring, ale aj zmeny na-the-fly softvér parametre. Navštívte moje webové stránky pre ďalšie informácie a stiahnuť skúšobnú kópiu.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back