Ako získať hodiny meškania hodnoty pred CTS?

H

hgby2209

Guest
V súčasnej dobe som priechod mojej netlist & prekážkou APR inžinier plynúť hrubo CTS potom dostanete hodiny zmordoval správu, a základňa pre organizovanie správu nastaviť hodinové oneskorenie.

Ale ak nechcem bežať necivilizovaně CTS, ako môžem získať hodiny meškania hodnotu?

Pri pre-layout fáze, ako logická syntéza a pre-layout STA by ste mali zaobchádzať s hodinami signály ako ideálny siete, a nastaviť predpokladanej hodnoty pre organizovanie hodiny a hodiny meškanie.Hodnoty môžu byť všeobecné pre technológiu si vyberiete, alebo váš požiadavka designu.Je
to bettter, že hodnoty sú veľmi blízke skutočnému po rozložení.

Vďaka!Carrie, já vím, co si povídat.
Ale ja chcem vedieť, ako sa odhaduje hodnotu pre hodinové meškanie?

Nie je to ľahké odhadnúť hodiny meškania pred CTS.Ale vy skontrolovať hodiny spec pre CTS, z ktorej môžete zohnať nejaké informácie o právoplatných CT, ako napríklad:
koľko úrovní v STV, o aký druh buniek v CT,
max Fanout buniek v ČT, potom
môžete zhruba odhadnúť hodinové oneskorenie.

Neexistuje žiadny spôsob.Je
to veľmi design / nástroj / skúsenosti nezaopatrená.Ale obvykle, hodiny meškanie nie je veľký problém, že sa týka iba Vášho IO cesta na čipe.Informačných povinností a sú spravidla fliped pred tým, ako prídu do alebo von z čipu.

Potrebujem, aby RPMN inžinier latence hodnotu ako CTS spec.
I keď sa nedá odhadnúť hodnotu, ako môže APR inžinier urobiť CTS?

Apríl návrhár môžu vložiť času strom automaticky,
napr socencounter.podľa vzoru.Samozrejme, môžete odhadnúť.Myslím si, že nech nástroje automactical.

páky počet sa rovná log8 (DFFsnumber_clk).
latencia rovnou pákou číslo X cllk_buffer
z omeškania.
ale je to taky nie je presné.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back