Ako vytvoriť svoj vlastný napájací zdroj?

T

tpt909

Guest
Chcem navrhnúť vlastné spínaný zdroj 12V 8A. Môže mi niekto pomôcť, čo knihu musím hľadať pre svoj dizajn. Vďaka vopred!

[Quote = tpt909] Chcem navrhnúť vlastné spínaný zdroj 12V 8A. Môže mi niekto pomôcť, čo knihu musím hľadať pre svoj dizajn. Vďaka vopred! [/Quote] Ja som za predpokladu, že chcete vytvoriť tento pre napájanie obvodov a tak, skôr ako univerzálny zdroj nie? Môžete to urobiť bez izolácie alebo s izoláciou, odporúčam ísť s izoláciou ako budete testovať všetky okruhy s ním. Len si transformátor s požadovaným výkonom a používať konvertor Buck alebo jednej nohe prepínač, ktorý je lepší v prípade, ako prúdové zaťaženie je pomerne vysoké. Alebo môžete jednoducho dostať počítače SMPS / PSU a použiť ju ako blázon. Môže zdrojom viac prúdu, než Vašu požiadavku a je bezpečný i. Nepotrebujete k tomu študovať SMPS obvody pre tieto jednoduché vzory, stačí sa vzťahujú niektoré štandardné napájanie elektronického meniča učebníc pre DC-DC meničov. Potom, čo si vyberiete jeden, sa sem vrátiť a po konkrétne otázky, ktoré vám pomôžu dokončiť svoj projekt. Všetko najlepšie.

U môže ísť do miesta výkonu integrácii http://www.powerint.com/ a stiahnuť si softvér, ktorý provide.Check všetky zariadenia. Bez ohľadu na výkon požadovaných podľa toho vybrať device.Lots návrhu správy sú tu na mieste.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back