ako vytvoriť ručné vinutie elektrického generátora?

E

Eonnn

Guest
Chcel by som postaviť svoju vlastnou rukou, vinutie elektrických generátorov. Druh, ktorý generuje elektrickú energiu zo vinutia rukoväte. Existujú nejaké návodov a videí, ktoré sú veľmi jednoduché a ľahko sledovať? Prosím, vziať do úvahy, že nemám moc vedomostí elektroniky, mechaniky, alebo veda, a že nemám prístup k zariadeniu, aby som mohol používať iba základných nástrojov a komponentov. Vďaka.

mmm asi nebudete chápať, prečo je potrebné určité znalosti o základných zákonov elektriny myslím Lenz, elecromagnetic tok, atď .. Treba budovať to, čo chcete

Ako to u znamená? Len preto, že nemajú pochopenie toho, ako to funguje neznamená, že nemôžem robiť to. Som si istý, veľa automechanikov tušenie o vede za tým všetkým, ale oni môžu ešte dať to všetko dohromady. Ak je sprievodca, je správny a dobrý, tak tam by nemal byť problém.

Mám v ruke pochodeň, ktorá nepotrebuje batérie pre napájanie tri biele LED diódy. K dispozícii je páka, ktorá po stlačení sa roztočí vnútri baterky (cez usporiadanie ozubených kolies), niektoré cievky okolo magnetického poľa a vyrába elektrinu, ktorá je usmerňovaná a uložené v kondenzátore (nízke napätie vysoké kapacity). Tam je tiež iný typ horáka, kde je magnet (neodym myslím) spútaný vo vnútri valca s niekoľkými rolami. Magnetické pole v okolí cievky hnutia vytvára elektrický prúd a je uložený opäť v kondenzátore na výkonných diód LED. Pred časom som videl projekt ruky generátora pomocou krokového motora, niektorí diódy a kondenzátory. You Spin motor osi a napätie je k dispozícii v drôtené svorky, stačí pripojiť niektoré diódy k náprave a uložiť ich v kondenzátoroch alebo batérie.

Ahoj Eonnn, Dúfam, že týchto ľudí ani discuraged vás projektu. Ak som sa na tomto projekte, tak by som začať s malým permanet magnet DC motor. Nájdete ich v motorovej hračky, alebo dokonca aj na miestne Radio Shack. Ak pripojíte dva vývody motora DC voltmeter a točiť motor, mali by ste vidieť hrotmi napätie čítanie. Teraz, chcete točiť motor pomerne rýchlo dostať slušné moc z nich, takže budete potrebovať nejaký ozubenie na zvýšenie rýchlosti kľučky. Opäť motorové hračky sú dobrý zdroj plastového kola. To je všetko, čo k nej. Pravdepodobne nebude si to tak kompaktný ako v obchode zakúpenej jednotky, ale hej, je to zadosťučinenie, niečo, čo sa práce ... Ja by som si až na tieto: http://electronics.howstuffworks.com/motor.htm http://science.howstuffworks.com/gear-ratio3.htm [ url] http://science.howstuffworks.com/electricity2.htm [/url] Hrajte sa s ním, a baviť sa. Ak narazíte na niečo, výskumu a spýtajte sa znovu. Obvykle dostanete lepšiu odpoveď Ak sa spýtate konkrétne otázky ... ako "Ako previesť striedavého napätia prichádza z môjho generátora DC" je lepšia, než veľmi všeobecne a na dobu neurčitú "Povedz mi, ako generátor pracovať?"

dobrý enouragement od vás rowoski. Páčilo sa mi, ako ste Goa o tejto problematike. [Size = 2] [color = # 999999] Pridané po 4 minútach: [/color] [/size] Základný princíp je, keď dirigent zníženie magnetického toku je elektromotorického napätia indukovaného vo vodiči. Je to indukované elektromotorické napätie, ktoré je elektrický prúd k toku. ale základná vec je, že. je to spôsobené relatívny pohyb vodiča a polia.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back