ako vytvoriť RAM fyzickej lib?

X

xei

Guest
Zdravím všetkých,

Môj návrh obsahuje niektoré RAM, pre Place & Route fáze, musím fyzickej libs baranov, ktoré majú byť Referencia Libs.

Pokiaľ viem, tak ak som LEF súboru a GDSII súbor RAM, môžem použiť tieto súbory vytvárať milkway, potom je všetko hotové.

Ale teraz, môže svoj voľný-verzia pamäť nie je generovať kompilátor GDSII súboru.Súbor len môžem dostať sa VCLEF súboru, spolu s anténou súboru.

Takže moja otázka znie, existuje spôsob, ako vytvoriť RAM fyzickej lib (Plib alebo milkway obaja sú v poriadku), s použitím týchto súborov vyššie?

Thanks in advance.

Keď spoločnosť píše pamäti prekladače jediným spôsobom, ako môžu získať ich honoráre je pre vás na udelenie licencií na softvér a jediný spôsob, aby ste sa uistili, že získate licenciu softvéru je nestaval GDSII ak nemáte povolenie, tak nemôžete pásky -out s ich IP.Budete si musieť zakúpiť licenciu.

Ak je to teraz, ako môžete používať, že VCLEF MilkyWay vytvoriť databázu a vytvárať FRAM prezerať a používať ho ..U môže urobiť miesto a trasa .. Ale u vie drc, lvs a samozrejme bez tapeout s touto verziou zadarmo.

Vďaka
Arun.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back