Ako vytvoriť PCB šablóny dáta?

K

khanna_gunjan

Guest
Dobrý deň všetkým, chcem vytvoriť šablónu údaje pre účely výroby, dajte mi prosím aký je najlepší spôsob, ako vytvoriť dáta a ako ich môžem panelise dosky a vytvárať rozmery PCB. Tiež som vedieť, ako sa môžem knw, čo je počet doštičiek v hornej vrstve. I am using protel. pomoct by bolo skvelé. Vďaka vopred

Nejedná sa o tzv šablóny, oni sú nazývaní photoplots. Photoplot slúži na odhalenie citlivý na svetlo chemických látok používaných v medi, takže doska môže byť leptané. Photoplots sú vyrobené zo súborov s názvom "Gerber" súborov. Protel môžu automaticky vytvárať súbory Gerber. Konkrétny postup závisí od toho, akú verziu softvéru, ktorý používate. Ak nám oznámite, akú verziu máte, môžem vám povedať, aké kroky treba podniknúť. Rozmery doska by mala byť umiestnená na mechanickú vrstvu. Opäť sa protel automatizované nástroje, s ktorými sa môže urobiť. Avšak, je nutné umiestniť rozmery rovnako, ako by ste pomocou programu CAD. Panelizing dosku je možné vykonať v editore CAM, alebo pomocou radou poľa v novších verziách protel. Ešte raz by som vedieť, akú verziu softvéru, ktorý používate. Počet doštičiek na doske je jedným z výstupov v správnej rade správy. Pozrite sa do "Správy" menu pre voľbu.

Šablóny sú rovnaké ako masku vrstvy. Keď som mal z šablón, len výstupné masku vrstvy Gerber súbory, kde povrchovú montáž komponentov. Firmy, aby boli tieto a laserové vŕtanie so šablónami bez akékoľvek ďalšie informácie (aspoň pre mňa rovnako). Ak chcete panelize váš návrh možno budete musieť zistiť, čo je maximálna veľkosť je povolená pre šablóny a potom použiť niektoré pokyny uvedené v ostatných, aby to v protel. Osobne som nepoužil, že softvér moc.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back