Ako vytvoriť oneskorenie vo Visual Basic?

B

bb

Guest
Ako vytvoriť oneskorenie vo Visual Basic? thx 4 pomôcť .. Private Sub Command1_Click () Dim i As Integer For i = 1 až 1000 Ďalej som Picture1.Print 1 End Sub funguje program vyššie vytvárať akékoľvek oneskorenie pred tlačou číslo 1?

Áno, ale budete mať pevný čas sa snaží vidieť. Pomocou empyém slučky je zlý spôsob, ako zaviesť oneskorenie v každom programe. Pozri odkaz na lepší popis: http://support.microsoft.com/kb/q212667/ XSLTH3125121123120121120120 # alebo použite tento: Súkromné ​​Declare Function GetTickCount Lib "Kernel32" () ako dlho Public Sub spomalenie ( milisekúnd, ako dlho) Dim lngTickStore ako dlho lngTickStore = GetTickCount () robiť, keď lngTickStore + milisekúnd> GetTickCount () DoEvents Sub konca slučky

Použil som Win32 API funkcií QueryPerformanceCounter () a QueryPerformanceFrequency () na získanie časových intervaloch už od 3 mikrosekúnd pred nejakým časom. Pomohol som študent riadiť dve krokové motory s dokonalou presnosťou. Ale používať ich v slučke, ktorá má DoEvents (), ako je uvedené vyššie. Môžete tiež získať osobitnú závada, pretože preventívneho charakteru multitasking systému pri intervaloch sa pomerne malý.

Ďalším spôsobom, ako urobiť to isté Public Sub Delay (Tiempo As Integer) Salir = False = Timer1.Interval Tiempo Timer1.Enabled = True robiť, keď (ne Salir) DoEvents slučky Timer1.Enabled = False End Sub

Neviem, o VB4, ale ja používam VB 6 a má časovača. stačí pridať objektu Timer do formulára a nastavenia intervalu časovača. Týmto spôsobom môžete získať z oneskorenia 1ms k ABT 3 sekúnd (v závislosti na hodnote v intervale). Ak sa má VB4 časovača, potom je pomerne ľahké vytvoriť oneskorenie!

časovač je jednoduchý spôsob, ako realizovať prieťahy v VB

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back