Ako vytvoriť kužeľ z trojuholníka ISOCELL v HFSS?

T

tarek_elnozahy

Guest
Ahoj ja robím simulácia pomocou HFSS, ňu potrebujete 2 vytvoriť kužeľ z trojuholníka isocel, nie 3D materiál plný kužeľ ako obvykle, je JST otáča trojuholníkový list 2 podobe, nikto nevie, ako 2 sa dát? thnx

Otočiť / zametanie uhlopriečkou okolo osi. Ďalšie taktika by vytvoriť kužeľ a potom odpojte základňu, takže skončíte s list. Môžete tiež skúsiť vytvoriť vnorené kužeľov a potom subrtact vnútorný kužeľ z vonkajšej. To by bolo nechať o hrúbke konečnou kužeľové plochy. Pozrite sa, či niektorý z týchto prác.

Skúšal som všetky riešenia u zápase povedal, myslím, že najpresnejší jeden pre mňa, b 2 sladké trojuholníkový povrch okolo osi, 2 vytvoriť tvar kužeľa potrebujem, ale aj alwayz HV jedna z nasledujúcich možností chybových správ: 1 - [ Chyba] ACIS chyba: "Nepodarilo sa zavolať api_sweep_with_options .. ACIS Chyba 73027 - trasu dotýkajúce sa sweep profil" alebo 2 - [error] ACIS chyba: "Nepodarilo sa zavolať api_sweep_with_options .. ACIS Chyba 73027 - trasu dotýkajúce sa zmiesť profil ", môže u povedz mi, ako môžem zametať povrch správne? thnx veľa pre ur help [size = 2] [color = # 999999] Pridané po 1 minút: [/color] [/size] Mám na mysli to pre 2. Chyba [error] ACIS chyba: "Nepodarilo sa zavolať api_sweep_with_options .. ACIS Chyba 73045 - Vlastné križovatka vytvorený profil pretínajúca sa osi, alebo prechod centre eliptickej dráhe ".

Ak ste rozsiahle objekty okolo osi, musíte sa uistiť, že objekt nie cez os. Ak áno, potom objekt pretína sa počas ťaženia. Ak chcete, aby sa otvorené kužeľ - 1 - čiaru s gradientthat neprechádza osou. 2 - Vyberte si osi rotácie. 3 - ak vaša linka sa dotýka osi, dostanete kužeľa s vrcholom v blízkosti. Ak sa to nedotkne osi, bude kužeľ byť otvorený na oboch koncoch. Ak váš rovnoramenný trojuholník má 3 strany, z ktorých dva sú rovnaké, stačí nakresliť jednu stranu (na tie dve rovnaké). Nemôžete otočiť list, ktorý pretína os, ktorú chcete vykonať rotáciu.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back