Ako vytvoriť iný tvar impulzu miesto Gaussova pulzu v VisSim?

T

T.Engineer

Guest
Chcel by som vedieť, ako vytvoriť ďalšie pulz tvar, miesto Gaussova pulzu. Napríklad chcem vytvoriť modulovaného upravené Hermite pulzu pomocou [color = orange] [size = 6] VisSim [/size] [/color] Simulator. Ak je akékoľvek webové stránky mi môže pomôcť v tomto bode. Ďakujem.

Ahoj, mám nahrané niektoré tutorial týkajúce sa VisSim ..... a pokročilé funkcie PDF .... sa väčšina z generácie tvare vlny prístup je daná .... Stačí sa pozrieť na to ... , Ktorá pomáha ... Potom, čo prechádzal ho, prosím, vrátiť sa mi to u žiadne ďalšie dotaz ...... ale najprv sa načítajú "comm tutorial", ak sa u menej bodov .... , Že je dôležitejšie ... S pozdravom,

Môžete mi prosím poslať svoju e-mailovú adresu (taghreedhazim@yahoo.com), budem veľmi ocenil. Ďakujeme, že ste [size = 2] [color = # 999999] Pridané po 9 minútach: [/color] [/size] Ja už mám tieto kurzy. nie sú tak užitočné. [Size = 2] [color = # 999999] Pridané po 6 minútach: [/color] [/size] Napríklad môžete vytvárať tento typ pulzov, ktorá sa nazýva modulovaný Zmenené Hermite polynómov pomocou bloková schéma gaussian. Som pripevnil svoj tvar. [Size = 2] [color = # 999999] Pridané po 2 minútach: [/color] [/size]

Snažím sa získať nejaké odpovede na túto ...... , Ktorú verziu VisSim ur pomocou ..... jeho demo verziu alebo u dostali licencovanú kópiu .... Ak to nie je plná verzia potom môžu byť niektoré obmedzenia, pokiaľ ide o knižnice. S pozdravom,

pl vysvetliť svoj problém opäť v detaile. Ja používam tento program a môže pomôcť.

, ktorá verzia VisSim ur pomocou ..... jeho demo verziu alebo u dostali licencovanú kópiu .... Ak to nie je plná verzia potom môžu byť niektoré obmedzenia, pokiaľ ide o knižnice. Ja používam VisSim / Komunikácia verzia 6.0.03 licencovanú kópiu. [Size = 2] [color = # 999999] Pridané po 8 minútach: [/color] [/size] Ja používam VisSim / Komunikácia verzia 6.0.03 licencovanú kópiu. Snažím sa využiť modulované upravený Hermite polynómov, ktoré jeho tvar je vo vyššie uvedenom obrázku. Tento tvar impulzu chcem vygenerovať pomocou ZČU pulz generateor. ZČU má pulzný generátor generovať iba Gaussain tvar impulzu a jeho derivetives. Tak, ako zmeniť pulzný generátor ZČU bloku s cieľom vytvárať modulované upravené Hermite tvar pulzu. Díky moc.

Som simulaton motor (ACI) používať VisSim a stiahnuť do SAD TI 28xx. použití PWM a riadenie V / f. ale nemám je známe, že simulácia PWM, zaťaženie DSP. môže pomôcť u mňa nejaký dokument, alebo napríklad o riadenie motora použití PWM. Môj e-mail thbt86@gmail.com Vďaka!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back