Ako vytvoriť 4-20mA z portu mikrokontroléra AVR PIN?

M

madhub63

Guest
Ahoj, chcem vytvoriť 4-20mA na pinu mikrokontroléru port pomocou AVR. Viem, že po pripojení DAC (sériový) a prestavovať, že napätie na prúd, je možné, ale chcem vedieť iným spôsobom k dispozícii. Ďakujeme, že U

Ďakujem za ur u prehrávania, ale i dont mať najviac bodov pre stiahnutie súboru ur. Zbohom

Dobrý deň! Ak si donot chcete použiť DAC môžete použiť PWM pre PIC generovať differnet napätia na RC (rezistor + kondenzátor) siete. Jednoducho sa mení pracovný cyklus signálu PWM generovať rôzne napätia a tým aj rôzne prúdy. S pozdravom.

Vlastne som pomocou Atmel AVR microcontroller.It má 4 kanály PWM je možné použiť, že jeden pre generovanie napätia. Ale chcem, aby votage musí byť tam, kým alebo ak som zmenil hodnotu nahrá do DAC registra je možné, že úlohy pomocou pwm.Is itpossible poslať, že u obvod generovanie napätia PWM pin. Ďakujeme, že U

Dobrý deň, áno, tak dlho, ako si udržať pracovný cyklus hodnoty v registri PWM rovnaké. Bude pokračovať až po výstup. Pre 4 až 20 mA, môžete meniť povinnosť PWM cyklu hodnoty od 20% do 100%. Vezmite priemer výstupného signálu a previesť ju proprtionately aktuálne. S pozdravom, [url = http://bharathyeju.blogspot.com] laktronics [/url]

Dobrý deň! Áno, môžete to urobiť ako alreday navrhol laktronics. Použil som PWM pre AVR pre generovanie DTMF signály, ktoré je veľmi ťažké, pretože v porovnaní s generovania 4-20mA, takže môžete použiť pre generovanie PWM 4-20mA. Ide.

Dobrý deň, priatelia, viem, že AVG o / P z PWM je DC, ale, ako sa vysporiadať s časové obmedzenia.

Dobrý deň! Pozrite sa na túto žiadosť na vedomie. Bude to vyriešiť váš problém. Ide.

Ďakujem za ur u cenných prehrávanie. Mám ešte jednu pochybnosť o PWM mikrokontrolérov AVR. PWM, či používa k dispozícii časovača (3) generovať napätie, alebo to bude fungovať nezávisle od časovača? V ATmega 8535 je preukázané, že má 4 kanál PWM, ale časovača k dispozícii v tom, že ovládač je iba 3, ako je možné naprogramovať štyri kanály PWM? Pýtam sa na túto otázku, pretože sa chcem použiť 3 DAC pre mojej žiadosti, ale ja som už v 3 časovača pre iné aplikácie.

Dobrý deň! Dobre, že otázka je trochu zložitejšie, ale zatiaľ to, čo som pochopil je, že môžete použiť časovač prerušenia ako normálny časovač prerušenia kým ešte používa časovač pre generovanie PWM, ale len vo fáze správnom režime PWM. Pretože v tomto móde je časovač nikdy resetovať, ale stále sa počíta od 0 ----- 0 ---- 255, tj najprv upcounts na 255 a potom sa počíta na 0 a časovač prerušenia sa vytvorí, keď sa dostane 0. To bolo vysvetlené podrobne na strane 78 v mega8535 listu. Ide.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back