Ako vyriešiť tento problém IE?

W

whng

Guest
Dobrý deň, môže niekto pomôcť v tejto veci ... Myslím, že IE kódovanie fontu mal problém, ako by som mal urobiť, vyriešiť to. Vďaka. [Size = 2] [color = # 999999] Pridané po 52 sekundách: [/color] [/size] Ktokoľvek, prosím, daj mi poradiť. Poďakovanie:. Cry:

Zmeniť prehliadač lepší, rovnako ako Firefox alebo Opera ... Mal som rovnaký problém, už dávno s IE, to nezobrazí poľskej diakritiky, alebo niekedy zobrazovať niektoré z nich, a dokonca aj somtimes pracoval dobre. Bolo nemožné, aby tento problém vyriešiť ani novou inštaláciou IE, ani tým, že manipuluje s nastavením / fonts. Problém sa objavil náhle, bez akéhokoľvek logického dôvodu, žiadny nový softvér inštalovať, stačí vypnúť počítač na noc a ďalší deň ... prekvapenie. Alebo možno skúsiť gmail anglicky.

Zdravím všetkých, som použil IE 6.0. Ale spočiatku som sa týmto problémom. Nejakú predstavu, ako vyriešiť tento problém: idea:

Ahoj, neviem, prečo sa to stalo, ako nie je možné zobraziť tieto stránky v poslednej dobe. Prosím o pomoc. Vďaka. : Cry:

Aktualizáciu IE6 SP1 alebo preinštalovať, Zvoliť inštaláciu, vyberte všetky možnosti jazyka (alebo znakovej sady).

používať Firefox! [Size = 2] [color = # 999999] Pridané po 57 sekundách: [/color] [/size] ako Firefox je vry lite n ľahko na šírku pásma

načúvať druhým. Tj. Vždy naštve. Firefox je lepší a pekné alternatívu. to je tiež zadarmo. Tak prečo strácať čas a energiu pre IE.

V paneli nástrojov sú u veľkosti textu zvýšenie a zníženie možnosti u dokáže tým, že v firfox Prejsť na zobrazenie prejdite k veľkosti textu a zmeňte sa

Firefox je lepší, kde máte veľa pluginov hrať with.You môže mať prehliadač podľa Vášho želania :).

Ja by som radšej na Firefox ... to je v pohode a žiadny problém.

Vďaka vám všetkým poradiť. Nakoniec som odinštalovať 1 zo software a unicode je späť yo normálne .... Shhhh ...... : D

ale chlapci Firefox Ďalším problémom bolo, že neotvorí orkut. mail.yahoo.com www.gmail.com www.hotmail.com NIE email checkinmg stránky idon vedieť, špunty problém, chlapci PLZ nájsť riešenie Wil b vďačný u

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back