Ako vypočítať zaťaženie nariadenia, líniu a ustálenie z grafu?

R

rekha410

Guest
Ja robím projekt ldo.for toto som zosnoval záťaž regulácie a líniu, a tiež som to prechodné analysis.but neviem, ako vypočítať záťaž nariadenia, líniu a ustálenie z grafu ..... Prosím, pomôžte mi ...: cry: [size = 2] [color = # 999999] Pridané po 6 minútach: [/color] [/size]

Pre zaťaženie nariadenia SIM Dajte krok prúdovým zaťažením, ktoré zmenia z 0 na max prúd špec. Výstupného napätia sa dá aj doba ustálenia kvôli pulzný aj zaťaženie nariadenia. Nájdite rozdiel v regulátora výkonu bez laod a nosnosť. Rozdeľte ju zaťaženie max dáva záťažová regulácia. Doba vybavenia požiadavky závisí od presnosti systému, ktorý u navrhujete LDO. Predpokladám, že to je 12bit. Potom nájsť čas, ktorý LDO usadiť sa v 0.5lsb na 12bit úrovni. Rovnako tak môžete nájsť líniu a ustálení zaťaženie krok tým, že impulz v (t) = Vin (min) t <t1 Vin (max) t2

Ďakujem za odpoveď u ... pre prechodových javov i hav vzhľadom k súčasnému pulzný 0 až 50 mA pulz width = 50U a obdobie = 100u.for tejto excitácia aj vykreslené výstupný voltage.from tohto grafu, ako merať vybavenie time.i robím to Projekt na kadenciu nástroj. ustálenie, čo znamená pre LDO ...? Prosím, pomôžte mi ..

Baiscally znamená to, že by LDO usadiť v rámci svojej požiadavky na presnosť. Normálne to zvyknutý byť prísna ako výstup LDO bude pôsobiť ako zdroj energie. Predpokladajme, že máte výstupné požiadavky na presnosť povedzme 3.3 + / - 0.2V potom vidieť čas potrebný pre LDO usadiť sa v tomto rozsahu.

Ďakujeme, že u fredflinstone ....... Ako vybrať spätné odpory pre LDO ......

vybrať Rf a RI tak, že kľudový prúd je nízky a tyč vďaka FB odporov a vstupné uzáver chyby zosilňovača je na oveľa vyššej frekvencii v porovnaní s LDO UGF. Navrhoval by som Vás odkázať prof Rincon Morin LDO práce. Môžete si ho bezplatne Downlaod z jeho stránok. rgds Fred

Chcem, aby simulovali LDO, kto mi môže pomôcť pre simuláciu: prechodové charakteristiky, frekvenčná odozva, ... Ako je možné zistiť, R (k) Pass prvku. Ja používam Hspice pre simuláciu.

správne, musíme určiť zaťaženie a nariadenia, ako je vedenie, ktoré iba

Pre LDO som stále dobrý vo fáze (80deg) a zisk (76dB). IAM, ale nedostal dobré prechodové odozvy (stále hroty vo voltoch )............ aké faktory (napr. GBW, vo fáze ) by sa mal zlepšiť, aby sa špičky v milivoltoch

Je hroty usadili, alebo je to pohybuje? Čo je UGF (jednota zisk frekvencie) LDO ur? Pretože ak ur UGF je nízka, potom LDO bude nejaký čas trvať, reagovať na zmeny v súlade / náklad .. takže je potrebné mať dobré UGF. Tiež to, čo hodnota ESR ste udržať? ESR hodnota môže tiež zhoršiť váš prechodovej odozvy v prípade, že ESR je pomerne vysoká.

Dostávam hroty veľkosti vo voltoch (> 4V). Chcem hroty veľkosti v tomto milli volts.for, aké parametre by mala byť zlepšená .................. Dajte mi prosím odpovedať najskôr .............

Ako som vám povedal predtým, môj odhad je, že toto je, pretože úbytok napätia na ESR kondenzátora zaťaženie výstupu. Ak môžete udržať vysokou frekvenciou blokovací kondenzátor (čiapka s nízkym ESR), súbežne s viečkom zaťaženie výstupu potom hrotmi by mala znížiť. Môžete uviesť snímku vášho schematickom LDO? to bude pre mňa ľahšie vám potom.

Dúfam, že používate kondenzátor na výstupe regulátora .. Ak nie, uvidíte veľké prechodného poklesu napätia! inak sa regulátor by mal byť rýchlejší ako rýchlosť spínania záťaže! Čo je vzostup a pád čas svojho prúdu záťaže? dúfam, že to pomôže

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back