Ako vypočítať W / L pomer železničnej dopravy na železničnú operačný zosilňovač?

M

maori

Guest
im Newby ... som sa snaží urobiť vzorku a držať ADC použitie železničnej na železnici opamp.i mať finsih do výstavby základne na jednej vzorke som našiel v internet.but neboli calcullation vo W / L pomer. Ak sa chcem dozvedieť, ako to spočítať ... je tam nejaké dobré referencie, že niekto môže zdieľať. to, čo robím teraz s W / L pomer je len tým, že dal náhodné hodnoty, a uvidíme, či to nasýtiť alebo not.im pomocou 0.35. keď chcem zvýšiť zisk, ktorý by mal čiastočne aj nárast z hľadiska W / L v operačný zosilňovač .. čo som počul, je to v incerace vstupnej strane ... Dúfam, že vie prečo. Existuje nejaké tipy, aby som mohol dostať tak vysoko, ako len môžem získať.

Dobrý deň! na menšie prúdy, ktoré za následok nízku spotrebu a vyšší zisk. skúste 10 mA ovplyvnenie prúdov. používať tento odkaz. http://www.edaboard.com/viewtopic.php?p=810475 # 810475 , aký softvér používate? skúste kreslenie VGS-VT (pre zapnutie tranzistora) a VDS-vdsat (pre nasýtenie) versus šírku. mať dĺžku minimálne 0,35 um. nájdete to, čo šírku tranzistora sa zapne a bol naplnený. - Al

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back