Ako vypočítať systematický posun operačný zosilňovač?

S

shaq

Guest
Vážení, som si plne diferenčný OZ, ako je uvedené nižšie. Chcem spočítať systematické posun tohto OZ ručne, ale neviem, ako to urobiť. Prosím, pomôžte mi, ak viete. Vďaka.

Ak chcete mať nulový offset, musí byť výstupný prúd PMOS presne rovná NMOS aktuálne Akékoľvek ΔI by malo za následok posun systematicky. Stačí nájsť rozdiel vstupného napätia Vin, že pri aplikácii spôsobí ΔI byť nula

si môžete vypočítať vstupné MOSFET veľkosti, a vypočítať kompenzovaný to, na 0,35 um procesu, V. vyvolať posun 10mv/sqrt (oblasť vstupného zariadenia)

[Quote = songjunjian] môžete vypočítať veľkosť vstupného MOSFET, a vypočítať kompenzovaný to na 0,35 um procesu, V. vyvolať posun 10mv/sqrt (oblasť vstupného zariadenia) [/quote] Ahoj, som songjunjian vedieť, čo hovoríte, je pelgrom model σ (ΔVth) = AVT / √ (WL) Ale myslím, že to môže spôsobiť náhodné vyrovnanie, a to systematicky.

UR návrh má nulovú systematický offset BZ je symetrická

[Quote = Shaq, 457790] Vážení, som si plne diferenčný OZ, ako je uvedené nižšie. Chcem spočítať systematické posun tohto OZ ručne, ale neviem, ako to urobiť. Prosím, pomôžte mi, ak viete. Vďaka. [/QUOTE] Prosím, buďte konkrétny a povedzte nám vaše definície systematického offset. Pamätám si niektoré knihy autorov, ktorí používajú termín "systematický offset" aj pre BJT napätie VBE ≈ 0,7 V (na rozdiel od iných zosilňovacích zariadení s žiadnu alebo len zanedbateľný rozdiel vstupného napätia).

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back