Ako vypočítať frekvenciu môjho ALU použitie hodinového signálu?

R

rajakash

Guest
Ahoj priatelia .. som začiatočník, som ako môj ALU project.in tat som implementoval navyše subtarction, násobenie a division.using riadiaceho signálu som výber operácie (pridanie, sub, mulov a div). i písomné testbench tiež. Moje pochybnosti je, ako vypočítať frekvenciu môjho ALU.am pomocou CLK signal.i chcete vypočítať CLK obdobie plné realizáciu svojich alu alebo jediná operácia alebo len jeden CLK obdobie .. pls pomozte mi ..

Okrem svojho dizajnu, je freuquency rozhoduje mnoho factors.To výpočet frekvencie Najprv je nutné zamerať sa váš návrh na konkrétnu hardware.you musieť rozhodnúť, ktoré FPGA zariadenia \ rodiny \ speedgrade \ veľkosť \ atď (alebo ASIC), ktorý chcete použitie. Môžete syntetizovať svoj návrh, aby sa statickú analýzu načasovanie vášho design.Today väčšiny výrobcov FPGA poskytujú sofistikované EDA nástroje pre automatizáciu úloh frekvencie a ďalšie časové calculations.If zadať obmedzenia pre hodiny STA nástroje, vám povie, Ako úspešne dosiahol (alebo nie), načasovanie goals.The rozdiel sa nazýva voľný. ide ..

Dobrý deň, práca dni, vo väčšine FPGA, môžete ich dostať všetky aritmetické operácie ako sčítanie, odčítanie, násobenie a delenie v hodinovom cykle. V prípade, že budete potrebovať viac detailov, neváhajte a kontaktujte ma. ide, N. Muralidhara MSRS, CRL-BEL

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back