Ako vypočítať E-pole okolo celého povrchovo OF SPHERE v cSt

A

aliman8

Guest
Ahoj, ja používam CST pre výpočet E-pole okolo obdĺžnikové, okrúhle telo. Našiel som spôsob, ako vypočítať po určitej krivke, ale nie po celej ploche. Nemá každý subjekt vie, ako to urobiť v cst.it bude naozaj Veľkou pomocou pre mňa. Ide o ali

Ahoj Môžete mi prosím vysvetliť, o niečo viac, čo sa snažíte modelovať to, čo je váš zdroj budenia a čo myslíš tým, obdĺžnikové, okrúhle telo?

Ahoj, ja som len sa snaží vypočítať E-pole okolo celého povrchu gule alebo RECTANGEL.I používam MONOPOLY anténa a diskrétny zdroj EXCITATION.I potrebovať pre účely anaylysis, takže môžete mi povedať, ako vypočítať E-pole okolo celej povrch (povrch aj pomocou asi každý subjekt, ako je guľa alebo obdĺžnik: Dal som anténu na jednej strane gule a vzrušovať pomocou diskrétnych portov a teraz chcem pre výpočet E-pole "na telo" v dôsledku ide o antenna.kind

Ahoj a jeho stále ešte nie je jasné, pre mňa, aký typ štvorcového alebo okrúhleho tela, ktorý používate? Mám na mysli jeho elektromagnetické vlastnosti? A ak sa nemýlim, môžete nastaviť pole E monitor na požadovanú frekvenciu v moitors dialógovom okne a dostanete požadovaný výsledok po simulácii ide

Ahoj díky moc za odpoveď vlastne som caclulating E-pole po celom povrchu tela v dôsledku budenia zdroj antenna.The E-pole, ktoré dáva CST po simuláciu radiatin vzor antény a nie E-pole okolo body.My secnorio je, že chcem pre výpočet E-pole okolo nejakého tvaru gule, napríklad z dôvodu napr Monopole anténu, ale CST má možnosť vypočítať E-poľa v zákrute, ale nie len okolo celého surface.thanks v očakávaní

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back