Ako vymeniť čapy v dvoch rôznych brán?

P

pcb87

Guest
Ahoj všetkým, chcem vedieť, ako kolíky súčasti sa vymení. Je súčasťou BGA urobené tak rôznorodé časti v schéme. Kolíky, ktoré majú byť vymenený sú umiestnené v rovnakej PIN skupiny, ale zároveň sa snaží vymeniť čapy .. Jeho zobrazí správu -> "Kolíky musia byť na rovnakom bránu, aby sa swap ..." Tak ako sú vymenené čapy v dvoch rôznych brán ... ? Môže niekto dať riešenie pre this.Its veľmi naliehavé ..... Vďaka vopred.

Musí to byť naliehavé pre vás, ale pre zvyšok z nás nemá zmysel. Ak uvediete vo svojej otázke, ktorý nástroj používate! M

On používa Allegro, a to musí byť naliehavé, pretože to boli zverejnené na minimálne 2 ďalšie dosky - tak, aby na výmenu brány v Allegro schéme musí byť nastavený správne, ja neverím, že to možno vykonať v nástroji PCB sám - čítanie Orcad dokumentácia by mala vrhnúť svetlo na to - ale mám pocit, budete sa radi, ak chcete brány vymeniť, musíte byť zaoberajúce sa rovnakým zariadením v žetónoch, IE: 4 2 vstupy NAND hradla alebo 6 IO obsahujúce všetky 4 2 vstupy NAND hradla, neviem o žiadne zariadenie, BGA, ktorý by vyhovoval tento scenár. Dúfam, že som pomohol. SIGINT

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back