Ako vykonať riadne a profesionálne navrhovanie v strojárstve QC postup produkt?

M

mohamed.elsabagh

Guest
Ahoj chalani, chcel by som sa opýtať, ako vykonať riadne a odbornej strojárskej navrhovanie QC postup pre produkt. Jediné, čo môžem prísť s asi testy, ktoré sú závislé na mechanickom zmysle testera, ale nemám pocit, že máte dosť, tak som potrebovať príklad o tom, ako každý výrobca sa tieto druhy testov.

Ahoj, to je vlastne celkom zložité tému ... všeobecne sú používané štatistické prístupy ... Nemám vlastne spomenúť, ako to urobiť, ale môžem poukázať vám nejakú literatúru: Juráň je kvalita plánovanie a analýzy greene, FM; Chua, RC a DeFeo, JA, "Juráň je kvalita plánovanie a analýzy" Ref: Mc Graw Hill Total Quality Control Feigenbaum,, "Total Quality Control" Ref: Mc Graw Hill ISO 9000 - riadenia kvality PS:. Dúfam, že to pomôže ...

Väčšina z vyššie uvedených techník sú kvalitné stratégie kontroly riadenia (Deming, Juran Crosby a atď sú všetci lídri v riadení kvality teórií). Moja rada o vytváranie kontrolu kvality pre určitý produkt by sa vzťahovala na štatistickej analýze (Histogramy, Pareto grafy, diagramu príčin a následkov, Run grafy, diagramy, Scatter vývojové diagramy, Control Charts atď). TQM je kontrola kvality metóda zameraná na podniky, ktoré chcú poskytovať vysokú kvalitu prostredníctvom štruktúrovaného prístupu. ISO kritériá pozerá na to, ako spoločnosť dostane jeho kvalitu a snaží sa pomáhať udržať vysokú normu stanovenú ISO, je to ISO radu 9000. Väčšina firiem dnes zameria na regulačných diagramov pre monitorovanie výkonu (ako stabilné alebo nestabilné proces je). Skúste začať s kontrolou kvality FMEA spolu s navrhovanými metódami. Namáčať chlieb

Väčšina z vyššie uvedených techník sú kvalitné stratégie kontroly riadenia (Deming, Juran Crosby a atď sú všetci lídri v teóriách riadenia kvality). Moja rada o vytváranie kontrolu kvality pre určitý produkt by sa vzťahovala na štatistickej analýze (Histogramy, Pareto grafy, diagramu príčin a následkov, Run grafy, diagramy, Scatter vývojové diagramy, Control Charts atď). TQM je kontrola kvality metóda zameraná na podniky, ktoré chcú poskytovať vysokú kvalitu prostredníctvom štruktúrovaného prístupu. ISO kritériá pozerá na to, ako spoločnosť dostane jeho kvalitu a snaží sa pomáhať udržať vysokú normu stanovenú ISO, je to ISO radu 9000. Väčšina firiem dnes zameria na regulačných diagramov pre monitorovanie výkonu (ako stabilné alebo nestabilné proces je). Skúste začať s kontrolou kvality FMEA spolu s navrhovanými metódami. Dunk
Úplne súhlasím .. aj keď som si nepamätám žiadnu podporu literatúru za to ... (Všetko, čo som dostal na túto tému je trieda poznámky v portugalčine) ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back