Ako urobiť transformátor pre RF?

M

mr_byte31

Guest
Ahoj každý subjekt som videl veľa transformátorov, ktoré sa nachádzajú v obvodoch RF problém, ktorý som sa snažil použiť transformátor na napájanie, ale obvod nefunguje otázkou je, ako môžem tento transformátor, alebo ako môžem vyriešiť problém

RF obvodov použitie feritových jadier miesto ocele, laminátov. Môžete si toroidný alebo tyč ako jadra, závisí na okruhu. Iní, ako EE, EI, UI, atď sú ľahko vetrom, ale ťažké správne zavrieť po ukončení sa vykonáva, ak ste prefíkaný. Mnoho kvalitných jadrá majú datasheet sa všetky dôležité parametre a grafy. LCR / indukčnosť Meter je neoceniteľný pri navrhovaní nič magnetické, ale môžete tiež ručne výpočet parametrov. Všetko najlepšie.

Pozrite Nerozumel som u moc, ale presne to, čo potrebujem, ak u videl prijímač RF obvodov nájdete u prvej etapy je anténa s krokom do RF transformátor som sa rozhodol kúpiť drôt a okolo toho, aby transformátor idem na dobrej ceste ?????

Problém je v tom, že RF "vlny", sú príliš malé v porovnaní s nižšou frekvenciou, ktoré Napájací transformátor je navrhnutý. Musíte dať Napájací transformátor do hydraulického lisu, a stlačte, aby sa menšie. Potom to bude fungovať!

Pekná odpoveď biff44! mr_byte31, Do U poznať základné konštrukcie transformátora? Potom si u vedieť, ako používať správne vrstvenie? ako nájsť prevodový pomer atď Sieťový transformátor R 50/60 Herts asi tak odlišná jadra. RF je kHz / MHz / GHz. Preto odlišná jadra. Aj mnoho ďalších faktorov. Takže si nemyslím, ani vyrábať tento typ myšlienok.

Predpokladám, že hovoríte o T1 v TVTransmitb.pdf. To je o 4,5 MHz ladil zvuk, ak transformátora. V tomto projekte sa používa ako rezonančný obvod s FM oscilátora. Už ste vyskúšali nákup starého transformátora od firmy, ktorá predáva kit? Alebo jednoducho kúpiť celý kit? http://www.ramseyelectronics.com/cgi-bin/commerce.exe?preadd=action&key=TV6C montážny návod: http://www.ramseyelectronics.com/downloads/manuals/ TV6.pdf Aktuálne kit vyzerá trochu odlišný od starého článku Poptronix. Transformátora kondenzátor teraz môžu byť externý transformátor. Možno, že si môžete kúpiť 42IF122 transformátor od distribútora, ako Mouser a pridať externý kondenzátor 220pF, rovnako ako ukazuje Ramsey na strane 9 svojej novej montážny návod. To je len hádať, pretože schémy chýba manuál.

to je pekný, ale ako sa môžem uistiť, že je žiaduce transformátor a ak chcem vietor, že moje vlastné, ako môžem vedieť, prevodový pomer na grafitové tyče?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back