Ako urobiť SMA konektor hybnosti

A

amez

Guest
Ahoj chcem simulovať trojuholníka Monopole Sierpinski s hybnosťou, ale neviem, ako urobiť SMA konektorom.

hybnosť je určený len pre 2.5D nie je 3D (aspoň ako som oboznámený s tým, možno to je nová funkcia v posledných dvoch rokoch). Takže budete potrebovať 3D simulátora. Ale úprimne povedané: len simulovať antény a zabudnúť na SMA. Po tom všetkom, že nie ste návrhu konektorom ste. Myslím, že chyby, ktoré by pri modelovaní SMA konektor sú porovnateľné s skutočný výnos strata by vyvolať tak keby som bola na vašom nebudem obťažovať. Aspoň pokiaľ používate konektor vo frekvenčnom rozsahu je určený pre. A ak používate správnej strane spustenie typov.

Myslím, že je možné v roku 2008 ADS, pretože má emds zabudovaný musíte vykonať kontrolu agilent.com podrobnosti.

Môžete nevyžaduje modelu SMA konektor, len priradiť port. soft ware sa o to postará

Môžete modelovať SMA konektor ADS 2009 pomocou 3D komponentov a designu kit funkciu emds.

Ahoj, ja mám problémy s okolo opráv a liciencing ADS 2009.Ihave sa celý proces s výnimkou Vytvoriť / upraviť premennú prostredia "AGILEESOFD_LICENSE_FILE", aby odkazoval na "License.lic": premenná = hodnota AGILEESOFD_LICENSE_FILE = C: \\ ADS2009 \\ licencie \\ License.lic Nechápal som, čo to znamená tak, Ihave failed.Canyou pomôže mi o tom

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back