Ako urobiť S-parametra simulácie s ADS presnejší?

E

Eric.Lee

Guest
Keď sú simulované PA loadpull zápas, duplexná jednotka + antény S parametre merané a givend v S1P súbore ADS simulácie, komponenty LC používať MURATA design kit. Ale výsledok je úplne odlišný od toho, čo merané od NA. Ako urobiť simuláciu presnejší? by mala zahŕňať aj stopy PCB mikropáskové vedenie? Existuje nejaká odborníkov, tento druh simulácia, ktorá podľa dobre sa meria výsledok? Prajete, aby vaše odpovede. Díky moc.

Aký je frekvenčný rozsah? získať maximálnu presnosť, u potrebovať mikroproužcích, a to aj u treba vyvodiť rozloženie a vytvárať reklamy, simulovať a EM cinclude v schemctic simulácie "To je nazývané elektrickom obvode čo simulácia" Použil som ju s dobrou presnosťou až 7 GHz PA khouly

Po prvé, vďaka za Vašu odpoveď. Môj frekvenčný rozsah je aroud 800MHz, simulácie s PA vaša práca je v PS alebo iným procesom, ako LTCC alebo CMOS? Je EM SIM karty v LTCC alebo IC proces presnejší než PCB? Nemám pocit, že model PCB veľmi zložité a ja som nemohla dať ruky dovnútra Mimochodom, mohol by ste mi poslať nejaké info o "elektrickom obvode simulácia čo v ADS" Môj email: hto.lee @ gmail.com. Ďalšia otázka: keď robím PA loadpull zápasu datasheet poskytované IC corp nezodpovedali dobre s experimentom, je nejaký vhodný spôsob, ako dosiahnuť loadpull zodpovedajúcu za určitých podmienok.

Použil som PCB, skontrolujte, či súbory pomocníka ADS, že obsahuje veľké množstvo informácií, loadpull dáta, niekedy líšiť, čo spoločnosti, aby dempeding z tranzistorov, ak je u mať sila musí nastaviť tak to bude super na mieru zaťaženie ťah dát v Ur laboratóriu khouly

S-parametre sa neberie do úvahy, nelinearity z PA! Aký je výkon vášho PA?

S-parametre sa neberie do úvahy, nelinearity z PA! Aký je výkon vášho PA?
výkonovom rozsahu sa zameriavame najmä na 10dBm ~ 24dB, ktorá závisí od jeho Tranceiver. Čo si pod pojmom "S-parametre nebude trvať do úvahy, nelinearity z PA!"? zmätený.

To znamená, že malý signál S-para nezmení increaseng s výkonom, to je lineárna. Tak to nemôže vziať do úvahy, nelinearity vysoké PA. Vlastne, vieš, aké sú vaše navrhnúť na loadpull je?

Áno, iste, som oveľa viac starať o tom, ako zlepšiť efektívny pri hľadaní dobré miesto zodpovedajúce. 3x veľa.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back