Ako urobiť referenčné rovine posunu v Ansoft HFSS 8?

H

happybli

Guest
Pre antény problém, ako je clona spojenie antény opravy microstrip, sme zdrojom u jedného okraja podkladu, myslím, že sa referenčné roviny sa v tejto polohe. Ak chcem vidieť impedanciu stredu antény, ako sa môžem posunúť referenčné rovinu, že na miesto. Možno, že tam sú niektoré zlé pre moje porozumenie pre tento softvér. Pls help.

deembedding pomáha? Prišiel som cez niektoré HFSS tutorial k dispozícii niekde na tomto fóre, ktorý vám povie, ako na to. Na zdravie, Element7k [quote = happybli] pre anténu problémom, ako je clona spojenie antény opravy microstrip, sme zdroje u jedného okraja podkladu, myslím, že sa referenčné roviny sa v tejto polohe. Ak chcem vidieť impedanciu stredu antény, ako sa môžem posunúť referenčné rovinu, že na miesto. Možno, že tam sú niektoré zlé pre moje porozumenie pre tento softvér. Pls help. [/Quote]

Môžete použiť deembedding.But byť opatrní, deembeding vykonať len fázový posun od referenčnej roviny na nové position.To získať presný výsledok, aby deembedding časť je jednotné impedancia linky. To je deembedding obmedzenia.

pewang: keď sa snažíme vidieť výsledok impedance.What musíme urobiť, je len, aby fázový posun od prístavu v centre našej antenna.So, nie je deembeding dosť? Nie je prenosové linky jednotné jeden? Ak to, čo ste povedal, je správne, ako nastaviť túto časť? Vďaka

Áno, viete, čo myslím. Ak chcete nastaviť deembedding, choďte na miesto spracovania / matice dát, a vyberte "počítať / deembed" menu.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back