Ako urobiť 2D kreslenie v HFSS, keď máte 3D kreslenie?

A

Abhishekabs

Guest
Ahoj priatelia Ako urobiť 2D kreslenie v HFSS, keď máte 3D kreslenie? Mám simulované duálny polarizovaná anténa a chcem ju vyrobiť. Ako mám urobiť 2D automaticky? Existuje nejaký spôsob? Abhishekabs

hfss nebude mať žiadny "kresby", alebo dokonca modely automaticky. môžete samozrejme exportovať buď 3-D alebo 2-D. Ak by ste chceli exportovať len 2-D povrchy. Môžete si vybrať akýkoľvek tvár a urobiť objekt, ktorý čelí. Tým sa vytvorí 2-D povrch. Dalo by sa urobiť celý projekt hfss len s týmito 2-D povrchy. potom bude musieť exportovať a nakoniec použiť pre kreslenie upraviť vyznačiť tak ďalej ...

Takže nemôžete použiť HFSS vidieť 2D objektov je záver povedal by som. To, čo som urobil, som urobil (vyvážené) do 2D súboru, ako ste navrhol. Potom som sa znovu pokúsila importovať 2D rovnaký súbor v HFSS, ale nevidel som to. pretože import možnosť je k dispozícii HFSS musí ukázať 2D povrchu. ale nepreukázala. Aký softvér mám použiť? bude auto cad pomôcť?

Zvážte export *. dxf (AutoCAD) súbory. Táto možnosť exportu 2D časti, čo sa stane, aby sa cez roviny XY pri realizácii exportu. Pohrávať si s Edit / zaistiť / Presunúť alebo otočiť na polohu 3D modelu a vytvárať kresby ako 2D obrázky.

Vďaka Azulykit Budem sa snažiť a rovnako vám vedieť

Môžete exportovať HFSS modelu súboru *. sat, a potom import *. sat súbor do UG / SolidWorks / ProE, aby súbor s rozmermi pre výrobu.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back