Ako určiť efektívnu hodnotu hluku ostrohy a harmonické ostrohy?

G

geethki

Guest
Ahoj, ja sa snažím merať SINAD z 8 bit ADC potrubia. Ak chcete vykonať meranie mám výstupu, postaviť schodisko a previesť ho na analógový signál napätie zodpovedajúce vstup. Potom som si DFT 1024 bodu na výstupe. Ako získať FFT je jednostranný, nevyhnutného vziať do úvahy obojstrannej spektrum i násobiť amplitúda všetkých spektrálnych zložiek o 2. Ako definícia SINAD hovorí, že je SINAD v dB, je pomer efektívnej hodnoty základné signálu efektívnej hodnoty všetkých ostatných zložiek s výnimkou DC. Potom sa za účelom zistenia, efektívnej hodnoty základného signálu i násobiť sqrt (2) .. Ako určiť efektívnu hodnotu hluku ostrohy a harmonické ostrohy?

(1) SINAD je pomer - tak u dont musieť starať o meradlo pre stanovenie rovnaké. (2) Pre efektívne hodnoty harmonické ostrohy použiť √ 2 (3) pre hluk - je potrebné priemer cez všetky hluku popolnice a nájde AVG

Vďaka .. Jus objasnenie s tretí bod, ktorý ste spomenul .. Musím námestí jednotlivé zložky šumu, pridal je, nájsť priemer a potom sa na námestí na určenie efektívnej hodnoty hluku komponentov ..

Ste nájsť RMS, takže u námestí a priemeru. - Odpočítať strednej.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back