Ako to urobiť spot beam a gateway testovanie Anika-F2 satelitu

K

kzoom

Guest
Ka pásme 20-30 GHz frekvencie, je potrebné vedieť, ako nastaviť testovacie RF zariadení, ktoré si spot beam a brány testovanie? Akýkoľvek náznak ... Vďaka.

Som robil nejakú prácu na Anika-F2 v BSS. Myslím, že to bol dodaný už. Tak ako tak ... Existujú nejaké skúsení technici a inžinieri z Hand for Help? Jedná sa o veľmi drahé zariadenia, aby sa rana to!

Je v prevádzke. Pracujem na uvedenie testu RF plán dohromady a software pre integráciu siete. Nedarí sa mi nájsť žiadny techník, ktoré majú na poli poznania. Nejaké nápady, kde by som mohol zohnať nejakú pomoc?

Existujú nejaké doc je z F1, ktoré môžete použiť? Čo integrácia úrovni si? Aké stavby / pracovnú oblasť? Aké je vaše pozadie?

Áno, niekoľko. To je pole spot beam testovanie a trojného bodu testovania. Softvér robiť väčšinu záznam dát automaticky. Pozadie v RF bezdrôtová.

Ste v TA? Testovanie v highbay? Nemám žiadne skúsenosti tam. Pracoval som v TK ako súčasť inžinier robí tranzistorové úrovni design a MMIC testovania. Možno som nejakú radu o konkrétnych intruments, spojenie, atď, ale pokiaľ ide o vaše STE a softvér sa týka Nemyslím si, že tu niekto mohol pomôcť. Musíte niekoho zvnútra, tak len opýtať v okolí.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back