Ako synchronizovať dve hodiny beží na rôznych frekv?

G

gowrimaharaja

Guest
Ako synchronizovať dve hodiny beží na rôznych frekv?

Ak je rozdiel malý, že nie je možné synchronizovať. Alebo máte na mysli jednu z tejto frekvencie môže byť naladený externým signálom?

Moja skúsenosť je vám should constrate na kód. Mali by ste sa potácajú dve hodiny.

použiť dva obvody v synchronizácii, kedy prepadne siganls kríž z hodín domény do druhej hodiny domény. Tým je zaistené, že signály sa LATCH proeprly s druhej hodiny. To tiež zabezpečuje metastabilné (ktorý zvyčajne sa vyskytuje v týchto situáciách) aviodance.

Ak máte hovoriť o jednej systémové hodiny receving údaje získané inú asynchrónne hodín. Môžete použiť aynchronous FIFO. Ak je iba jeden bit handshake signálov podieľajú, môžete použiť vyššie Synchronizer alebo pulzačné Synchronizer. Nandy www.nandigits.com Netlist Debug / ECO v režime GUI.

Nandy nástroj je dobrá ECO? Budem sa pozrieť, vďaka Nandy.

Ahoj cheelgo Áno. GOF, Gates-on-the-Fly, je grafické netlist Debug / ECO nástroj. Som jedným z návrhárov. Dajte mi vedieť, ak máte nejaké otázky. Vďaka. Nandy www.nandigits.com Netlist Debug / ECO v režime GUI.

som sa naozaj pochopiť otázky .. Súhlasím ale s tlmičom 3 .. Ak chcete synchronizovať do hodiny môžete použiť haft prepadne prechádzať hodiny domény .. jelydonut

Synchronizačných obvodov používa ako medziprodukt medzi dvoma obvody (rôzne frekvencie). Tento obvod synchronizačných možno modelovať pomocou dvoch zámkov jeden povolené používať clk1 a ďalšie sú povolené clk2. Tiež premennou frekvenciou bude mať vplyv na časové obmedzenie drasticky, ak druhý flop je na vysokej frekvencii, než prvý.

Ahoj, môžete mi povedať, či je vlastne u pracujúcich v chlebe rade alebo v syntéze segmente na nástroj EDA .. Každopádne poňatie nie je zbytočne optimze cesty u navrhli medzi dvomi obvodmi, ktoré nástroj .. U v Pozrite sa na príkazy povedať, budem mail. U možno použiť synchronizačných obvodov, ktoré tvoria zámky .. ale jus nasledovať cestu starostlivo, vrátane všetkých možných kombinácií ciest aj ručne, a počíta čas, neporušujú nastaviť a držať čas .. ide.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back