Ako spustiť skript Tcl s argumentom vo Windows Modelsim?

W

wwfhm2002

Guest
Mám skript Tcl pre spustenie simulácie ModelSim nižšie (test.tcl): # Nastavenie knižnice adresár, 1 vlib práce # Vloženie konfiguračný súbor vlogdumpon 0 foreach $ ArGV arg {switch-regexp - $ arg {{set-TC vsimtc 1}}} if {$ vsimtc == 1} {vsetkym work.mpx2_tb} else {vsetkym work.mpx2_tb + notimingchecks} # Run Run-všetko je teraz vo Win2000 ModelSim okna príkazu, behám: Source test.tcl-TC ModelSim mi: # # args zle: má byť "Meno zdrojového súboru" Ako je možné spustiť test.tcl s argumentom, alebo iné obdobné riešenie?

To je klasický problém TCL, u niektorých Google nájdete niekoľko riešení. Jedna sa mi páči, je tu:
Code:
 proc src {súbor} {args nastaviť ArGV $: $ ArGV sada argc: argc set:: ArGV $ args set:: argc [llength $ args] Chyba nastavenia [catch {uplevel [ Zoznam zdrojový $ file]} return] Ak {$ chyba} {nastaviť chybový kód} {SET} kódom OK set:: ArGV $ ArGV set:: $ argc argc návrat kód $ code $ návrat}
Povedz, dal To v súbore s názvom "src_with_args.tcl". Prvým zdrojom je v TCL Shell, potom tento nový preco sa stáva viditeľným. Teraz sa dá robiť: src arg.tcl-TC som to skúsil v tclsh pod Cygwin, nie je si istý, ako to zvláda MTI. HTH Ajeetha www.noveldv.com

Ahoj vďaka za scenár src_with_args Tcl. Len som sa snažil to na 6,1 pomocou ModelSim test.tcl súbor Pridal skôr a funguje to liečiť. src test.tcl-TC

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back