Ako spustiť program napísaný v jazyku Fortran 95?

M

Mohamed El-Shimy

Guest
Ahoj chcem spustiť program napísaný v jazyku Fortran 95, ale neviem, ako na to?! Mohol by niekto mi dať kroky prevádzky, tzn. Čo kompilátor používať a ako ho spustiť ... atď

Prečo sa učiť Fortran. Myslím, že c je beter než Fortan. Myslím, že intel vizuálne Fortan prekladač je dobrá.

Predpokladám, že váš súbor. F90 alebo. F rozšírenie. F je voľné Fortran. F90 je nový Fortran syntax môžete používať zadarmo prekladač od
Code:
 [url] www.thefreecountry.com / prekladača / fortran.shtml [/url]
alebo môžete použiť Intel Fortran, ktorý integruje Visual Studio 2005 a ponúka rad optimalizačných techník. Použitie je simple.You otvorenie súborov-> Build-> Debug alebo si len vytvoriť spustiteľný. [/Code]

Zdravím všetkých, som nový na tomto fóre a taktiež im práve začína svoj beh v elektronike v škole. Som fanúšik. lik som vidieť veci urobiť sám. aj keď som nejaké vedomosti o niekoľko základných elektroniky a digitálnej okruh, ale rád by som vyskúšať na programovanie môže niekto mi sprievodca na lepší spôsob, ako začať a mať dobré znalosti v tom. na zdravie

Ahoj temitope, mali by ste sa pokúsiť naučiť C ako prvý programovací jazyk. Používa sa takmer vo všetkých podnikoch elektroniky. Existuje veľa zdrojov v sieti, ak potrebujete knihu, potom Sams Naučte sa C za 21 dní je dobrá voľba. Myslím, že je html kópie na internete.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back