Ako správne krajine EMI štít?

K

kender

Guest
Kolegovia, ja som návrh signálu rady pre priemyselné prostredie. Rada bude zdržiavať vnútri plastové puzdro na lištu DIN. Musím EMI tienenie. Krytu nebude poskytovať krytie, pretože je to plast. Chystám sa urobiť malý plechový "môže", ktorý spájkovanie na doske. Otázka znie: mám dôvod sa na Zem a uzemnenie (tj DIN lištu)? Prosím, dajte mi vedieť, či som sa zabudol zmieniť niečo dôležité. Na zdravie, Nick

Naozaj neviem, že by ste mali použiť. Ak je doska, ktorú navrhujete, I / O konektory, a ja som za predpokladu, že áno, potom by ste mali mať samostatné I / O krajiny a krajiny konektor granáty tejto krajine potom konektory je možné. Ak sa chystáte na spájky môže na dosku môžete rozšíriť I / O krajine celú cestu okolo periférne plošného spoja potom niekoľko exponovaných krajín podložky pre môže, aby sa spájky. Vzdialenosť medzi zemou podložky závisí na najvyššej vyžaruje frekvenciu na doske, nie väčší ako 1/20th vlnová dĺžka najvyššieho kmitočtu. Dúfam, že to pomôže.

[Quote = kevpat ][...] Ak doska, ktorú navrhujete, I / O konektory, a ja som za predpokladu, že sa [...][/quote] doska má jeden blok skrutkovacie svorky pre 4-20mA Rozhranie: signál, návrat a štít. Asi by som sa domnievať, že návratnosť terminálu na mojej strane bude na potenciálne uzemnenie.

Myslím, že tienenie proti EMI vyžaduje zemný ....... -Sidd

[Quote = kevpat] ... PCB potom viac vystavená krajine podložky pre je [štít] připájet na. [/Quote] Všetky EMI štít, plechovky, ktoré som videl, že throughole vankúšiky. Nikdy som nevidel čisto SMT EMI štít. Zaujímalo by ma, prečo?

EMI tienenie môže byť pripojený k zemi. Ak nemáte pri zemi u ho pripojiť krajine cez kondenzátor

... Všetky EMI štít, plechovky, ktoré som videl, že throughole vankúšiky. Nikdy som nevidel čisto SMT EMI štít. Zaujímalo by ma, prečo ?.... Nemyslím si, že tam je nejaký výhoda buď má, alebo SMT priechodná otvor plechovky. Len som povedal, zem chrániče, pretože plechovky, ktoré som použil všetky majú karty spájkovať do DPS alebo spojený s PCB na otvory pre skrutky, ktoré upevňujú dosku ku skrini. Mimochodom po ďalšie info by som krajina môže do DIN lištu.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back