Ako simulovať ochrany vkladov v IE3D

• Thread starter alexandr22061986
  • Start date
A

alexandr22061986

Guest
Ahoj, ja veľmi potrebujú poradiť, ako simulovať ochrany vkladov v IE3D, mám na mysli koľko a akých vrstiev musím definovať a ako etch tvarov v umelej krajiny? Bol by som veľmi ocenil u súborov projektu. Ďakujem.

Ahoj, alexandr22061986: Existujú dva prístupy: 1. Pomocou M-súčasný model pre sloty na nekonečných GND. 2. Uisng e-súčasný model pre konečný GND. Z mojich skúseností, e-súčasný prístup je lepší. Prečítajte si prosím IE3D manuálu. Existujú príklady tu. Všimol som si, že niektorí užívatelia sa snaží definovať negatívne port na širokom okraji GND. To môže priniesť nesprávne výsledky pri negatívnej portu je príliš široký pre niektoré špeciálne prípady. Prosím, obmedziť jej veľkosť. Ide.

Koľko vrstiev musím definovať? Myslím, že by som mal používať Z0 GND vrstva, dielektrikum Z1, Z2 dielektrikum, Z3 vzduchu. Na Z1 likvidovať základnej rovine sa systému ochrany vkladov a Z2 mikropáskových. To je správna?

Myslím, že to bude záležať na tom, ako GDS krajine vyzerať. Možno, že mi môžete poslať nejaký nákres na jian@zeland.com a ja vám dám ďalšie návrhy.

V IE3D::: V konečnej krajine modelovanie, ak si nakresliť štruktúru umelé krajiny, sa creats vadu ako štruktúra. Skúste na ten spôsob ..

HI, kannadassan: Myslím si, že hovoríme o nekonečnej GND. Ak nakreslíte nejaké horizontálne polygónov na nekonečné GND, polygóny sa otvory. Otvory na inifnite GND je dobrý model, zatiaľ čo otvory na konečných GND môže priniesť presnejšie výsledky. Ide.

[Quote = alexandr22061986] Ahoj, ja veľmi potrebujú poradiť, ako simulovať ochrany vkladov v IE3D, mám na mysli koľko a akých vrstiev musím definovať a ako etch tvarov v umelej krajiny? Bol by som veľmi ocenil u súborov projektu. Ďakujeme, že ste [/quote] Ahoj, v systéme ochrany vkladov, aby konečné krajine a konvertovať Infini podklad pre konečný substrát, upravovať vrstvy okne vyberte groung lietadlo, použite možnosť čerpať, aby slot a vyberte, ktoré používajú poloygon ADvit Edit -. Používanie vstavaných otvorom cez vybrané pologon v tom, že výber vrstvy.

Áno Jian, to je pravda. ale nemyslím si, pomocou IE3D. Som pomocou mikrovlnnej Office, ktoré dávajú lepšie výsledky, cítim. ide o

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back