Ako simulovať mix-signály obvodov v Cadence?

H

horzonbluz

Guest
Kto je rodina s kadenciou mix-signálov simulácia?
Mám simulovať zmiešané signálové obvody s kadenciou strašidlo, ale digitálne časť
nemá žiaden výsledok.Neviem, prečo sa to stalo.

Upresnite skutočné veci.Je Verilog nedá spustiť, alebo?Yibin.

Vážení horzonbluz
Ako simulovať zmiešané signálové obvody s HSPICE?

Hi horzonbluz;
Aký je váš digitálny časť vyzerá ako?Píšete, že s Verilog.Ak je toto právo, mali by ste nastaviť digitálny úlohu v "behaviral" pohľad a spustiť s "spectreverilog" Alebo si môžete spustiť s SPW.Tento proces je veľmi podobný.
Hope this helpeful.hanmi

Simulovať mised-signal obvodov s HSPICE, musíš mať VCS rovnako.VCS je digitálny Verilog simulátore.

Ak sa nemýli, Verilog, musia byť najvyššie najviac design, balil celý mixed-signal design.Ošetriť korenia ako súčasť spisu.Pozrite sa na dokumentáciu PRODÁNO.Málo vzhľadom exampels.

Hi hanmi,

Čo 's SPW?mohol by ste mi dať viac informácií o tom?

Vďaka,
Analog_starter

nemožno spustiť zmiešané simuláciu s strašidlo (iba) - budete musieť spustiť zmiešané signál prostredia - ako je AMS alebo ADMS (Mentor)
Tam digitálne časť je prevádzkovaný v rôznych simulátore a vidina beží transisotr úrovni alebo Verilog-časť.

K tomu musíte vytvoriť konfiguračný prezerať a používať hierarchie editor nastaviť všetko - je to ťažké kindof prvýkrát.
Tiež musíte mať preklad medzi analógovým a digitálnym svete.

Odporúčam sa opýtať kadenciu, alebo niekto, kto to urobil, ako o pomoc - tu nie - nejakú radu tu nebude byť veľmi užitočné, pretože budete musieť kopať cez to sami rovnako

Hi Teddy
viete SystemVision na učiteľov?
Nemôžem predstierať žiadne VHDL-AMS kód píšu, ako som nájsť príliš veľa chýb
pozdravy

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back