Ako simulovať induktor v hspice99.4

J

Justin

Guest
Pridal som jeden 10n induktor v sérii s VDD simulovať skutočné situácie (je to právo?).Ale ja som teraz našiel okruh (je nízka rýchlosť DAC, DAC nemá západku, teda žiadne hodiny)
pracuje podivně.Keď som dať na digitálne z 0 na 1, nie je monotónna.ale bez induktor, to funguje dobre.Pochybujem, že hspice99.4 nie je tak dobrý v simulujúcimi induktor.Tak jsem dal induktor v obvode, ale kontaktujte nič, preto som dal induktor sám, a našiel som je výsledok nie je príliš monotónna.Myslím, že nie je dobré hspice na simulujúcimi induktor?Má niekto stretol tento problém?
Vďaka.

Komisja Europejska upubliczniła wykaz niebezpiecznych produktów - adapterów do prądu oraz ładowarek sieciowych, których użytkowanie może powodować zagrożenie dla życia i zdrowia konsumentów. Na liście znalazły się znane marki, jak np. Samsung, Michelin, Technolux, Rb Mobile, a także szereg urządzeń tzw. "no name", czyli produktów (najczęściej podróbek) bez podanej informacji o producencie.

Read more...

Je ťažké uveriť hspice nerobíme dobrú prácu v napodobňuje základné prvky (RLC).

Aký typ DAC Topológia ste použili?
Kým prechádzajúce cez binárne hodnoty, ste umožňujú výstup na usadiť pred hodnotením hodnoty?Mohol by to byť, že vzhľadom na súčasné vysoké hrotmi, je v = L * di / dt príčiny "zvonenia" na VDD líniu,
čo vedie k prechodné chyby?

Je jednoduché je ideálny induktor alebo niektoré on-čip induktor modely?

možná, ak sa rýchlosť vám okruh je dostatočne vysoká, aby sa ind je dôležité
SL ok
?
hspice je dosť dobré i think

DAC je hybridný konvertory, vysoká MSBs pomocou teplomeru, kým LSBs pomocou binárneho kódu.Dal som to dosť času na vyrovnanie nadol.A já jsem sledoval VDD variant, bude konfrontácia v niekoľkých nano druhej a digitálny kód je o niekoľko kilo Herz.Je to ideálny induktor.V našom procese, ale nemôžu dovoliť induktor model.

Jsem řekl jsem udělala experment.Iné ako obvod DAC (bez induktor), som vložil jeden induktor v obvode, ale nič s DAC.
Ale výsledok je uncorrect.Tak som pochybovať o spoľahlivosti z hspice nástroj na indcutor.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back