Ako simulovať 8-anténa s Matlab alebo Femlab?

A

Anahita

Guest
To tu niekto vie, ako simulovať 8-anténa s Matlab alebo Femlab? Do niekto tu majú skúsenosti s 8-antény?

Môžeš písať ľubovoľný antény podrobnejšie? Zadaný názov nemusí byť meno inej použitie pre to.

Opíšte prosím svoju problem.your cieľom je simulácia pole antény alebo iné veci? Môžete ma kontaktovať s PM. S pozdravom

Ja som vyvinul vlastný kód z Matlab o postupné pole, ak u mi rozvrhnutie a RF výkony u potreba počítať môžem pomôcť u ok? Ide o Lupin

[Quote = Anahita] Páči sa tu niekto vie, ako simulovať 8-anténa s Matlab alebo Femlab? Do niekto tu majú skúsenosti s 8-antény? [/Quote] Čo myslíte tým "8-anténa", to znamená u Yagi? ::

[Quote = Lupin, 57642] som vytvorila ja z Matlab kód o postupné pole, ak u mi rozvrhnutie a RF výkony u potreba počítať môžem pomôcť u ok? Vadilo by vám, keby som odhlásil svoj kód? Pozerám sa na to akademický projekt na radary. Som nikdy nerobil žiadne antény ani rada simulácií nič iné, než 3D Full vlna simulátory, chcel by som vidieť, čo by do takejto simulácie Matlab.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back