Ako si spočítať spotrebu energie vašej rady?

Y

yamaha

Guest
Ahoj, ja treba odhadnúť spotrebu svojho predstavenstva, pls pomôžte mi, ide o yam

tu u nespomenul, aký typ penzia is.U možno jednoducho pripojiť aktuálne meter v sérii s hlavnou ponukou a výpočet spotreby prúdu a U môže vypočítať výkon požadovanej vzorca V * I

Ahoj som vlastne v schéme fáze práve teraz, musím počítať požiadavky na výkon, ako od svojho vzhľadu batériové prístroje vlastne moja rada sa skladá z CMOS a TTL obvody (mikroprocesor, pamäť RAM, Flash, nárazníky, ADC, LCD) CUD niekto nahrať dokument, WÜD bol skutočným yam pomôcť ide

Dobrý deň, môžete vyskúšať tým, že simuluje sch na korenie alebo iné nástroje, myslím, že to je najlepší spôsob, ako inak si môžete vyskúšať tým, že robí ručne po častiach v podstate na seba samého a spočítame výkon pred výberom prvkov bye som

Ahoj Na začiatku stave môžete vypočítať silu tým, že pridá výkon max spotreba jednotlivých zariadení pre rôzne volatage. Súčet spotreby energie každého zariadenia je ur celkovej spotreby energie

Vďaka za odpoveď, vlastne to, čo som zistil, je, pre TTL obvody je stratový výkon pevné tj PCC = Vcc (ICCH ICCL +) / 2 v prípade CMOS IO, PD = (CPD + CL). VDD2.f to WÜD byť veľmi pekné, ak je nejaký žvanec komplikovaný vzhľadom napr yam

Musíte ísť cez katalógové listy všetkých komponentov, ktoré ste použili vo svojom návrhu a zistiť maximálnej spotrebe energie v ňom uvedené.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back