Q
qazwsxqazwsx
Guest
i všetci Ako vypočítam vstupnej impedancii radiálne čap, ktorý má uhol, radiálne alebo dĺžky, široké vstupnej časti? To je pre mňa veľmi dôležité. Prosím, dajte mi jednoduchý recept. RADIAL STUB.gif radial.JPG vstupná impedancia je uvedená v dvoch odkazy nižšie. Vzorec možno len ťažko označiť za jednoduché, pretože sa jedná nekonečné rady majú vyrovnať s Besselove funkcie, ale to je len možno očakávať pri rokovaniach s radiálnym vedenie geometrie. Referencie: [1]. F. Giannini, R. Sorrentino a J. Vrba, "Planar analýzy obvodov mikropáskových Radial pahýľ," IEEE Trans. sv. MTT-32, str 1652-1655, december 1984. Pozri equs. (3) - (6). [2]. F. Giannini, M. Ruggiero a J. Vrba, "Paralelné prepojených mikropáskového Radial pahýľov," IEEE Trans. sv. MTT-34, str 363 - 366, marec 1986. Pozri equs. (1) - (5). dva refrences majú nudný vzorce, a ja chcem napísať článok a musí do neho jednoduché a jasné vzorca pre výpočet vstupnej impedancii radiálne pahýľ. Nepotrebujem veľmi presný vzorec. Prosím, pomôžte mi. BEST VZHĽADOM Ali Reza