Ako sa zvýšenie výstupné piny!

S

snoopcat

Guest
Prosím, som začiatočník, chcem vytvoriť deferentoch analógový signál pomocou dac08 a PIC, ako sa môžem zvýšenie výkonu (portfólio napríklad) od 0x00 až 0xFF pomocou slučky samozrejme chcem, aby sa niečo také f0 f1 f2 f3 f4 f5 F6 F7 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 1 0 0 0 0 0 0 1 1 0 0 0 0 0 1 0 1

Dobrý deň! To by malo byť niečo ako unsigned char data = 0; TRISF = 0xFF, / / Všetky čapy VÝSTUPY while (1) {portfólio = data + +, ak (data == 0xFF) data = 0; oneskorenie ();} void oneskorenie (void ) {unsigned int i; while (+ + ja! = 1000);} Mám za to, že sú u programovania v jazyku C. To môže byť tiež vykonané v assembleri celkom ľahko. Použil som funkciu oneskorenia pre generovanie určitým oneskorením po odoslaní určitú hodnotu do prístavu. Môžete zvýšiť alebo znížiť toto oneskorenie v závislosti od typu signálu, ktorý u chcete vytvoriť. Ide. [Size = 2] [color = # 999999] Pridané po 4 minútach: [/color] [/size] Urobil som jednu chybu (hrozný jeden) vo vyššie uvedenom kóde vykonať túto zmenu TRISF = 0x00, vďaka.

Myslím, že ako náš kamarát ukázal je správny spôsob, ako robiť

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back