ako sa vysporiadať wiith pamäte obchvatu v DFT?

D

drizzle

Guest
Ahoj všetci, keď sme si DFT pokrytie odhad, mali by sme všetci volá DRC viiolations prvý. na pamäti, logiky, obvykle nastaviť bypass režime, alebo pridať nejakú logiku, ako testovacie Bist. Teraz môj problém spočíva v tom, že nemám potuchy na pamäti vilolations Konžskej demokratickej republiky a je vždy vidieť ako čierna skrinka. Snažím sa používať niektoré príkazy AutoFix DFTC, skriptov som použil takto: dft_drc preview_dft-test_points Všetko> správy / autofix.pts insert_dft dft_drc pokrytie pomocou vyššie uvedeného skriptu pre pamäťové bypass, log ukazujú, že premenné by mala stanoviť tdrc_activate pravda prvý . Ale ja som tak nešťastný bez pokročilé DC nástroj v ruke teraz. DC verzia a som prepustený v roku 2002, č XG režim. po všetkých, sú riešenia pre porušenie DFT neviem. Takže, čo mám urobiť pre pamäťové obísť pomocou DC 2002? lepší zoznam niektorých z príkazov by mal používať aj pokiaľ ide o mrholenie

dft_drc preview_dft-test_points Všetko> správy / autofix.pts insert_dft dft_drc pokrytie ŽP schopní obchádzka pomocou vyššie uvedených príkazov?

možno potrebovať viac, ale nie tej dft_drc premenné 2002,05 DC to je problém, aký je váš názor? :)

memeory bypass je nejako ťažké RTL kód, ktorý musí byť vykonaná v MBIST radič alebo obal. Ako ste vygenerovať MBIST?

Viem, že keď chcem otestovať pamäte musím vytvoriť MBIST som zmätený, že počasie obchádzať makro ale pridať nejakú skúšobné body sa rovná vytváranie MBIST? Čo mám robiť? help me please

Pravdepodobne budete musieť vykonať ručne. Vynechanie makro sa nerovná generovanie MBIST, ak vaše MBIST nástroj sa stará o pridávaní obchvatu MUX v obale. http://vlsiforum.com

môže niekto mi ukázať príklad pre konkrétnu prax? Prosím, je nevyhnutne nutné pre mňa možno by som mal nájsť ďalší vopred DC:)

Mrholenie: Z príspevkov, to nie je jasné, čo budete potrebovať. Ale môžem vám povedať s istotou, že DC nevytvorí MBIST pre vás, alebo bypass. Ak si vygenerovať Bist, bude to z nástrojov, ako je k dispozícii od Mentor, LogicVision, a niekoľko ďalších spoločností. Verím, že Synopsys má (alebo mal) nejaké DesignWare Bist makrá, tiež. Normálne si môžete vybrať, aby v bypass pri generovaní Bist logiku. Avšak, ak si nie ste BISTing pamäť, môžete si kód na RTL obísť ako bolo navrhnuté. Musíte MUX pamäte, vstupy a výstupy, pričom vstupy boli vybrané v režime skenovania. Pre čo najlepšie pokrytie chyba, kombinujú adresu a umožňujú signálov vstupných dát pomocou niektorej niektoré XOR brány. Dúfam, že pomôže John [url = www.dftdigest.com] DFT Digest [/url]

Vďaka dft_guy ur vždy Ukáž mi valubale rady, ktoré mi jasné, čo mám robiť ďalej. Teraz som si učiteľa DFT nástroje v ruke, stačí len nejakú prax v pamäti bypass. Pokúsim sa ohmatávať pre riadenie projektu z hľadiska zmeny kódu, aj keď som nebol pôvodný kód spisovateľ. Vďaka dft_duy vďaka všetkým pozdravom mrholenie

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back