Ako sa up-convert mixer a down-mix previesť prácu?

R

rickleicn

Guest
v ceste vysielania: I a Q signály sú zmiešané s rovnakým oscilátorov (LO), ktoré majú 90 ° fázy shift.the kombinácii sigals sú prenášané vo vzduchu cez antény. obdrží v ceste: vstupný signál je zmiešaný s miestnou oscilátor signálu na nosnej frekvencie v dvoch formách, jeden je v ľubovoľnom nulovej fáze, druhá má 90 ° fázový posun, kompozitný vstup signálu je tak rozdelená do I, Q signálu znovu. Otázka: Existuje nejaký dokument alebo knihu, ktorá popisuje vyššie uvedený postup v detaile? Existuje nejaká teória, ktorá podporuje názor, že? Ďakujem vopred. [Size = 2] [color = # 999999] Pridané po 3 hodín 56 minút: [/color] [/size], aby modulácie, ako je PSK, QAM vo vysielacej ceste možno rozdeliť do dvoch zosilňovač modulácie na dvoch ortogonálnych LO a demoduláciu v ceste získať možno rozdeliť do dvoch zosilňovačov demodulation.is to pravda? ďalšia otázka: aký je vzťah medzi PSK a FSK z rovnice: I * cos (? t) + Q * sin (? t), môže byť vždy rovná * sin (? t + Φ), to je potom PSK alebo QAM.so modulované nosnej frekvencie je vždy konštantný ω, takže nie je potrebné šírku pásma pre prenos niečo, čo sa zdá byť ne-rozumné, ale ja to nedokážem vysvetliť. Môžete mi poradiť o tom myslíte?

môže niekto odpovedať na otázku? Dám vám body, ak je odpoveď je primeraná.

Ahoj S ohľadom na svoje downcoversion a I & Q cesty, videl som tovar analýze a vysvetlení týchto tém radar kníh. Knihy napísané od Barton, alebo školník, O'Reiley, Kai, všetci dávajú slušné vysvetlenie celého procesu a systém rozdelenia architektúry.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back