Ako sa učiť programovací jazyk!

N

ngocky

Guest
I dont poznať žiadny programovací jazyk yet.Now, môj učiteľ mi dať projektu, tento projekt vzťahu programovania pre prepojenie s PC.
Príklad: Kontrola v inom prístroji domáce cez PC
Ako sa môžem naučiť sa jazyk, ktorý má robiť it.please sprievodca pre mňa, pretože som nemala voľný čas učiť sa zo dňa na deň.
vďaka

V prvom rade si musíte zvoliť jazyk.
Môžete hľadať manuály / tutoriály / návody cez internet pre viac informácií.
Môžete mi dať viac informácií o projekte?

aj preto, že nemajú voľný čas, ako som si zvolil VB6 jazyk, chcem študovať tento jazyk tak rýchlo.
Podrobné informácie o projekte sú:
- Kontrolu iných zariadení doma
napr. TV, vzduch-stav, lednice, mikrovlnná rúra ... atď.
-
Po prvé, môžete sledovať stav všetkých prístrojov s PC, prepojenie PC pomocou sériového portu s 89C51 alebo 8051.And môžete ovládať na PC
- Všetky zariadenia pripojené k relé alebo CP, každý prístroj použiť relé, ak je jedno zariadenie má problém, systém automatického vypnutia tohto prístroja a poplašné
- Potom, čo máš out.Have nariadenia automatické control.If ste zabudli vypnúť zariadenia, po niekoľkých minútach sa
vám auto vypnutie.
Tento detail niektorí z mojich project.My učiteľov, aby ma postavený systém pomocou prepojenia s PC.so aj nejaké tvrdé,
nevím každom jazyku.
Ak máte nejaké skúsenosti, prosím, ukáž mi, díky moc

VB6 jazyk veľmi jednoduché, aby každý typ programovania

skúste to

Nejsem oboznámený s VB6 language.A užitočných rád je hľadať kódy podobné svoj projekt, takže máte predstavu o tom, ako to zorganizovať.

Myslím, že mikrokontroléru bude najlepšie urobiť prácu pre you.8051 môžu byť, alebo dokonca 8085 sa bude robiť.
Pre ktoré je potrebné sa učiť montáž programovania alebo C, programovanie.

VB6 je najlepšou voľbou pre nový programátor.
Vyhľadať IO Port alebo dll súbor na internet, ktorý má návod, ako používať dll vo VB6 a stiahnuť.Uistite sa, že podľa pokynov radi, ak sa dal dll file a podobne, a uistite sa, že dll diel na vašom operačnom systéme.Ak používate XP uistite sa, že pracuje pre XP, pretože veci napísané pre Win98 nefunguje na XP.Chtěl bych, d zachrániť môj VB6 Portia veci od niekoľkých rokov späť, keď som jel steppery s ním.Môžete tiež použiť dll v VB.Net ale musíte písať nejaké extra kód využívať funkcií dll a nemůžu vzpomenout, ako to robiť, len som použil raz a
to pred pár rokmi.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back