Ako sa stať lepšej fyzickej konštruktér

O

owen_li

Guest
Práve som sa najatý chip spoločnosti a do fyzického dizajnu čipu. Môžete mi dať nejaký návrh, ako sa stať lepším fyzickým konštruktér? A je nutné, aby som pre prenos navrhnúť čelné oblasti, ako je overenie inžinier, potom, čo som sa dopustí fyzická konštrukcia v niektorých rokoch. Pretože si myslím, fyzický návrh, je nedostatok zručností a plné manuálne práce. Ďakujem za odpoveď

Len, že by som dal svoje dva centy. Máte pravdu .. po niekoľkých rokoch skúseností, je to celkom manuálnej práce. To je dôvod, prečo mnoho ľudí, bez toho by miera EE dobre v rozvrhnutie rovnako. Ak si pobyt vo fyzickej oblasti návrhu by však odporúčam vám rozvinúť tieto schopnosti .. - Analógové / RF dispozičné riešenie - learning šum / signál integrity problémy atď - miesto a cesta, čas riadený usporiadanie. - Dobrá podlaha plánovanie. - Extrakcia parazitných - elektromagnetickej simulácia - Perl programovacom tiež, aj keď to neurobíte obvodov, môžete sa pomaly učiť koncepty obvodov, základné analog / RF obvodov, ako je LNA, mixéry, jednoduché zosilňovače apod Čím viac budete vedieť o obvodoch , tým viac budete radi a vážime si fyzický dizajn. Alebo to ako ja .. ísť na lekársku fakultu po práci na niekoľko rokov. Pokiaľ je to vaša vášeň i keď:)

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back