Ako sa spoločnosť Philips LPC900 série mikrokontrolér?

D

ddt694

Guest
LPC900 je nový 51 jadro založené mikrokontroléru. Chcem vedieť, v porovnaní s AVR alebo PIC, aké výhody / nevýhody sú LPC900?

Je zadarmo? Prečo si to myslíte? je to veľmi, veľmi lacný, myslím.

nízkeho napätia, 2 hodiny v jednom cykle až do 12Mhz to znamená asi 6 MIPS, integráciu hardvéru I2C, SPI, keymatrix skener prerušenia. to všetko vyzerá dobre pre nahradenie starých 8051. Myslím, že v prípade, že nízka cena stačí porovnať AVR a PIC potom to bude jedno zaujímavé Micro. , Ale v mojej krajine je oveľa drahšie.

AVR je vyššia rýchlosť, než LPC900 LPC900 je stabilnejší než avr avr majú viac pevných zdrojov, než lpc900 AVR sa ľahko programovať. Mám rád avr viac

"P89LPC932 je jednočipový mikroprocesor, k dispozícii nízkonákladové obaloch, na vysoko výkonné architektúre procesora, ktorý vykonáva inštrukcie za dva až štyri hodiny, šesť krát vyššiu štandardné 80C51 zariadenia. Mnohým funkciami na úrovni systému boli začlenené do P89LPC932 s cieľom znížiť počet komponentov, miesto na doske, a náklady na systém. " Pre viac informácií odporúčam navštíviť Vaše stránky: http://www.lpc900.com/

[Quote = alpha] AVR, je vyššia rýchlosť, než LPC900 LPC900 je stabilnejší než avr avr majú viac pevných zdrojov, než lpc900 AVR sa ľahko programovať. Mám rád AVR viac [/quote] môžem použiť k rozvoju LPC900 Keil. U AVR, čo nástroje použiť?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back