Ako sa rozhodnúť, PCB komponentov umiestnenie?

N

nag123

Guest
Ahoj Môže niekto mi povedať, ako sme sa rozhodnúť, umiestnenie komponentov na PCB tj tam, kde sa cesta moc signálov, kde sa trasa signálu hodín a ako smerovať digitálne a analógové signály?

1 - (rozmiestnenie súčiastok) sú závislé od typu prvkov ako sú analógové, digitálne, hlučné, senestive, moc, .. 2 - (trasa signálu power) hornej a dolnej vrstvy a vnútornej vrstvy v hrúbke 3 - (signály trasa hodín a ako smerovať digitálne a analógové signály), vo vnútorných vrstvách signálu a priradiť jeden napájací vrstve (GND, DGND, AGND, VCC, VDD) pre každý signál vrstvu, všeobecne sa cestou vysokej rýchlosti signálu (hodiny, ..) do horného alebo spodného ale môžete trasu nízkej rýchlosti signálu v hornej a spodnej časti, oddelené od vysokých vrstiev rýchlosťou signál moc vrstiev

Ahoj Môžete mi povedať, ako sa miesto analógové, digitálne, hlučnosť i obvody

nie je v jednoduchej fóra odpoveď, to trvá oveľa viac než len otázky. Prečítajte si fórum, nájdete to, čo iní žiadajú podobných otázok bolo povedané. Predám niektoré knihy. Kúpiť nejaké školenia. Prečítať veľa.

*** Niektoré body musia považovať pri rozložení predstavenstva 1). Všetky komponenty by mali byť umiestnené pri príslušnej funkčnej skupiny a ich stopy vedené v ich určenej oblasti PCB. Usporiadanie funkčných skupín na DPS 2) Miesto umelé krajiny (s) za všetky komponenty a všetky súvisiace stopy - kontinuálne umelé krajiny bez vylúčenia v balení IC alebo I / O konektor oblasti je odporúčané. [Size = 2] [color = # 999999] Pridané po 4 minútach: [/color] [/size] Pošlite mi mail ID mail, ktorý ste chorí umiestnenie bloku vytvorené ma digitálne, analógové, napájanie a hlučné skupine.

Áno, čo Matthewsam hovorí, vždy som sa skupinami komponentov, jednotlivé časti obvodu a je zoskupiť okolo tabule obrys. To vám pomôže premýšľať o tom, kde budú všetci fit, tiež zabezpečí, že budete mať všetky časti dohromady a nezabudnite nič.

Umiestnenie súčasťou je závislá na okruhu toku

Spôsob, akým som sa nájsť najlepšie je dostať všetky súčasti, ktoré budú na doske, dal im v malom hrnci. Výrez z papiera šablónu predstavenstva veľkosti a pokryť ju v PVA lepidla. Chvenie pot, len veľmi málo tanca, naliať pot na papier a hrkálka až Všetky komponenty sú prilepené dole. Potom prejdite na CAD pracovisko a kopírovať. Vidieť, že jeho hrozný a potom začať znovu po toku obvodov, vedenie hlavných vysoko aktuálne a dôležité / citlivé skladby v logickom poradí, čím všetky konektory, kde musí ísť, atď Uvedomte si, že tanec je dôležité! : D

umiestnenie komponentov môže byť dôležitou súčasťou ako je uvedené vyššie Pokúste sa zoskupiť všetky komponenty v okruhu, ako je napájanie, analógové a digitálne. Pri umiestňovaní komponentov sa uistite, že smerovanie pásov je jednoduchšie a jednoduchšie nevyhnutného, ​​aby sa zabránilo ďalšie komplikácie pri routing.Try na maitain minimálna vzdialenosť medzi analógových a digitálnych obvodov a tiež napájanie časti

Hi Guys robím doska s 3 procesory, FPGA a CPLD 2. Práca na 50MHz. vrstvy vyrovnať sa vrstva 1, vnútorné Rovina pohyblivého řezu1 (VCC), layer 2, Layer 3, 4 vrstvy, vnútornej rovine (GND), spodná vrstva. Je to druh dvojkanálový systém, mám pripojený blok Diag / umiestnenie komponentov. Mám v pláne a smerovanie dát a pridať do vrstvy 3 a vrstva 1. Bolo by to vhodné a aké ukončenie by som lepšie použitie s týmito druhmi smerovania. Toto je môj prvý veľký konštrukčný a preto žiada o nejakú spätnú väzbu. smerovanie pridať a dátovej zbernice bude vyzerať ako tvar C. Vďaka vopred Tama [/img]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back