M
mtwieg
Guest
Dobrý deň, na projekte pracujem na Musím sa prihlásiť dát v krátkych dávkach z AT32UC3C MCU. Potrebujem aspoň 500 kB / s Priemerná, trvalé asi pol sekundy. Ja som nebol použitý žiadny súborový systém. Zvolil som si to urobiť pomocou SD karty pomocou SPI rozhrania, ale potom, čo pri pohľade na špecifikácie pre rôzne pamäťové karty SD, nie som si istý, že to možno urobiť. Zanedbanie všetko o rozhranie SPI sám, a len sa pozerá na prístupových časov určených na SD kartu, je mätúce mňa. Tu je list na jednu kartu som mal v pláne skúsiť: http://www.swissbit.com/images/stories/pdfs/S-200u_data_sheet_SD-NxBN_Rev100.pdf Tak až hore tvrdí utrpel písať rýchlosťou 13MB / s Ale neskôr, vymenúva jej prístup pre čítanie čas na 1 ms, a jeho zápis prístupová doba 16 ms na. Veľkosť bloku je stanovená na 512 bajtov. Takže ak to trvá 16ms napísať 512B blok, ako jeden môže prípadne dosiahnuť 13MB / s, aj zanedbávanie vlastný prenos dát a tak od hostiteľa? Čítal som anekdoty od iných ľudí dosahujúce písať rýchlosťou cez 1MB / s, s podobným mikroradičov, tak to musí byť možné. Musím byť nepochopenie významu prístupových časov, ale zdá sa jasné, vo svojich popisoch ... Vďaka vopred Tiež ak túto tému patrí do inej subforum, dajte mi prosím vedieť.