Ako sa pripojiť IR2110 a H mostík

S

Shakirel

Guest
Chcem použiť tieto ovládače pre H mostík, ale havent napadlo, ako správne prepojiť ich tak, že fungujú. Tu je časť, ktorá obsahuje schému je: [IMG] http://img184.imageshack.us/img184/9758/punteh2bg1.jpg [/IMG] Ako to, keď som dal všetky to na skúšobnej doske nepohne trochu. Horná MOSFETy by mal prejsť na 50Hz a dolnej časti z nich na 8MHz. V hornej časti mosta H ~ 350V To je súčasťou meniča. Díky moc za každú radu.

Ja som premýšľal, či niekto mi môže pomôcť. Staviam vysokej frekvencii spínania striedača pomocou TL494, a pomocou H mosta, môže niekto pomôcť mne o tom, ako H most prevádza jednosmerné späť do AC, mám na mysli, ako to mám urobiť a ako sa dostanem z toho 50 Hz, mnoho Vďaka 12V ..... TL494 ... push-pull MOSFET .... transformátor ... usmerňovač ... h most ... LC filter .. čo potrebujem vedieť, ako prepnúť na 2 a 2 mimo v rovnakej dobe vedie AC 220 V, a ako sa dostanem 50Hz, ak je u viem, o čom hovorím ak u Podarilo sa dostal urs pracovné shakirel pls dajte nám vedieť je mod-sínusoida btw díky moc

Zdá sa mi, že tam musí byť cca poznámky na Mfrs ako IR ( www.irf.com ) a Intersil ( www.intersil.com ), ktoré pokrývajú základy, ako ako je táto. Ale len základy dostanete do bodu vyhodiť do vzduchu prvej doske. Ovládanie nôh strieľať, cez most a cross-vedenia sú úplne zásadné a často vybratí a vyskúšať. Tie by sa tiež preč hľadať plný mostík vodiča, ak chcete viac tohto "zaobchádzanie" pre vás. Ak je to 12V vstup potom bude transformátor niekde dostať svoje 220V. Kým PCB design je tiež dôležité, pre prototypy, možno budete chcieť pripojiť MOSFET, kde, keď sa vyhodiť do povetria (a pravdepodobne bude niekoľkokrát, než sa naučiť, prečo), nebudú škody, nič okrem seba.

Dobrý deň, len prvý a malý problém: v 4. štvrťroku a 6 kanalizácie skrat ... Je nutné skontrolovať IR appl.-poznámky, potom sa budete musieť veľa väčšie v obvode! K.

Ahoj, 1. Ako karesz uvedené, kanalizácie Q4 a Q6 je skrat. 2. Miesto 1k odpor od brány k zdroju každej MOSFET. 3. Zníženie hodnoty R4, R5, R7 a R8 od 100 ohmov až o 10 až 22 ohmov. 4. Pre D5 a D6, namiesto 1N4007 použiť fast-dióda ako UF4007 alebo BYV26C. Všetko ostatné sa zdá trochu v poriadku.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back