ako sa prihlásiť multicycle ceste na údaje, ktoré kontrola údajov

C

chanpreet

Guest
Ako sa prihlásiť multicycle ceste na údaje, ktoré kontrola údajov.Mám na mysli, keď dáta kontrola údajov sa overuje, že je začiarknuté, že sa overuje multicycle cesty (tj multicycle 2).Ale pretože údaje kolíky sú tiež obmedzené wrt na hodiny kolíky, multicycle nastavená cesta na údajoch, ktoré kontrola údajov by nemalo mať vplyv na tieto hodiny kontrola údajov.

ur otázky nie je úplne jasné a mätúce.Môžete po ur načasovanie cesty správa tu a vysvetliť, ako otázok je ur?
[quote = "chanpreet"] Ako sa prihlásiť multicycle ceste na údaje, ktoré kontrola údajov.Mám na mysli, keď dáta kontrola údajov sa overuje, že je začiarknuté, že sa overuje multicycle cesty (tj multicycle 2).Ale pretože údaje kolíky sú tiež obmedzené wrt na hodiny kolíky, multicycle nastavená cesta na údajoch, ktoré kontrola údajov by nemalo mať vplyv na tieto hodiny kontrola údajov. [/ Quote]

Myslím, že mám. Lib na pamäti, v ktorých je dat kontrola údajov medzi adresových bitov [15:0] a vyberte bit, teraz od tohto dátumu je-na-data setup check vždy kontrolované, ako nula-cyklostezky , a držať je kontrolovaná v jednom cykle späť .. ne??

Ale im zaujímavé pri kontrole majú v rovnakom cykle (tj nula-cyklu), i dont chcete skontrolovať nastavenie, pretože je poistená v RTL, že adresových bitov sú stabilné, ako príde vybrať a iba zmeny po vybrať signál sa prepne .Z tohto dôvodu im zaujímavé iba kontrola drží nie je nastavenie v rovnakom cykle.

Preto musím buď nastaviť multicyle cesta je-li výška kontrola vykonaná, alebo je nejaká iná cesta okolo?

Ale pretože adresu a vyberte kúsky sú tiež obmedzené, pokiaľ ide o hodiny kolík a ja dont potreba zmeniť túto kontrolu.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back